Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žuta minuta

Avion prisilno sletio jer je rastrojeni putnik napravio dramu: Prvo urlao, a onda i pušio

Foto: MIKE BLAKE/REUTERS/PIXSELL
1/3
23.09.2019.
u 10:32

Svjedok incidenta Jim Dickey koji je putovao na konferenciju rekao je kako su se određeni putnici ustali sa svojih sjedala kako bi obuzdali pobješnjela muškaraca, a drugi su se ozbiljno uznemirili.

Tijekom leta 2408 iz Phoenixa za Minneapolis jedan je muškarac svojim ponašanjem odlučio sabotirati cijelo putovanje. Iako nitko ne zna što je točno bilo okidač, putnik je u jednom trenutku doživio svojevrsni slom živaca pa je počeo udarati po sjedalima i vrištati 'vi ste svi sj*bani'.

Na kraju histerije otišao je u toalet gdje se odlučio smiriti jednom cigaretom, a posada je tada odlučila hitno sletjeti u Denver.

Svjedok incidenta Jim Dickey koji je putovao na konferenciju rekao je kako su se određeni putnici ustali sa svojih sjedala kako bi obuzdali pobješnjela muškaraca, a drugi su se ozbiljno uznemirili

Nakon vrlo brzog slijetanja u Denver policija je privela rastrojenog muškarca, prenosi CNN.

- Kad smo nastavili put za Minneapolis nitko tijekom leta nije progovorio ni riječ - kazao je Dickey koji se nada da će idući let proći u nešto mirnijem tonu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije