Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
aero miting

Avion eksplodirao, pilot za sekundu izbjegao smrt

VN Turske
Foto: Reuters
1/2
24.07.2010.
u 13:19

Pilot Brian Bews oporavlja se u bolnici nakon što je sekundu prije nego se letjelica zabila u tlo i eksplodirala, iskočio iz aviona.

Kanadskog pilota sekunde su djelile od smrti nakon eksplozije lovca CF-18 na aero mitingu u Alberti.

Pilot Brian Bews oporavlja se u bolnici nakon što je sekundu prije nego se letjelica zabila u tlo i eksplodirala, iskočio iz aviona.

Lokalna vlada odmah je započela s istragom nesreće, a očevici tvrde kako vjeruju da je pilot bio u nesvijesti prilikom iskakanja. Njegove ozljede za sada nisu poznate.

 

Ključne riječi

Komentara 14

WM
west Mo*
12:30 19.08.2010.

hvala Bogu da je pilot ostao živ. uvijek, kada ovako nešto da vidim sjetim se \"obadva, obadva, oba su pala\". VOLIM TE HRVATSKA, pozdrav od HRVATA iz Hercegovina koji nije niti tatin sin, niti tajkun, niti često dolazim u HRVATSKUKU , VOLIM TE HRVATSKA !!!!

AK
akoz
17:16 24.07.2010.

Slučajno se bavim time! Nađi članak is Srbije prije nekoliko mjeseci gdje je zbog sila poginuo pilot tijekom katapultiranja! Normalno je i da ostanu invalidi! Rijetki ostanu bez posljedica!

AK
akoz
16:21 24.07.2010.

cassini Piše prilikom iskakanja, što je normalno zbog velikih sila! Bolje čitaj drugi put! Pozdrav!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije