Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Očevid
Povratak na članak

Automobil kojim je usmrtio djevojčicu tehnički neispravan

Automobil je prevezen u dvorište Policijske uprave međimurske gdje će se obaviti izvanredni tehnički pregled

Komentari 43

OB
-obrisani-
10:45 07.10.2011.

Policiji je mjesto na cesti i da ih građani uvjek mogu vidjeti a ne da ih nigdje nema ,dođu jedino kad se desi nekakvo zlo!

VL
ME
Medici
16:53 06.10.2011.

Bože, kako nam mladost gine na cestama. Pokoj vječni malom anđelu.

VL
KR
kreont
19:24 06.10.2011.

Niz pogrešaka završilo katastrofom. Čak i vozač nije uspio izbjeći nesreću nego je i on nastradao.

VL
Avatar atrpimir
atrpimir
20:09 06.10.2011.

jel\' čačić možda umiješan?!

VL
OB
-obrisani-
20:43 06.10.2011.

pa onim i****ma kod nas kojima su tata i mama kupili auto za njih ne vrijede nikakva pravila-radi tih i***a treba je na cesti napravit poviseni otok da ne moze stisnut gas, osim ako nece krepat i zabit se u neciju ogradu, sta bi bilo da imamo auta ko amerikanci????????? gdje se smije vozit od 15 godine.

VL
DU
Deleted user
20:47 06.10.2011.

„…– Cesta je vrlo prometna i vozači znaju stisnuti gas – kažu mještani. …“ Ako je vozio prebrzo, stavite ga na lomaču i zapalite na ulazu u mjesto! Tu ga ostavite na opomenu velikoj većini, koji voze i dvostruko bržeže kroz sela i gradove, nego što je dozvoljeno ( vidimo i čitamo svakodnevno)!

VL
UM
Umjereni
20:54 06.10.2011.

Ja bih molio one koji sada zazivaju lomače da ne vrijeđaju sebe i ljudski razum. Što je ograničenje brzine u naselju? 50 km/h, jel tako? Ne trebate ni osnovnu školu da si zamislite što će se dogoditi sa bilo kojim čovjekom, a ne 6godišnjakom ako vas pri toj brzini udari auto. Ajde si još jedanputa lijepo pogledajte slike. Dobro ih pogledajte. Kažu mještani da se radi o prometnoj cesti. Dobro. Moje pitanje glasi: gdje je nogostup? Gdje je nogostup? Gdje je nogostup? Dvije trake, prometna cesta. Gdje je nogostup? Kuda da idu pješaci i gdje mogu prijeći ulicu? Ovaj će jadnik guliti zatvorsku kaznu. Dvoje roditelja će do kraja života razmišljati o svojem anđelu. A naše ceste izgledaju kao prije 50 godina dok su krave i konji vukli kola sa sijenom brzinom od 5 km/h. Ajde svi vi sa sličnim naseljem postavite to pitanje u svojim općinama i selima. Za sve ima novaca. Ako im spomenete nogostup i zebre onda će misliti da bulaznite.

VL
OB
-obrisani-
20:55 06.10.2011.

umjereni-sta ti mislis da je selo grad, pa da ima nogostupe

VL
OB
-obrisani-
22:01 06.10.2011.

bandazg-kojeg tvojeg zemljista????????????? sve ono sta je ispred tvoje ograde to je toliko tvoje ko i moje

VL
TH
thekurcula
22:02 06.10.2011.

Inače, nama ravničarima je vema čudna slika tih sela, od Podravine, pa dalje na zapad, gde svi hodaju kolovozom, i nigde nema trotoara! To se, naravno, može ispraviti tako da se ipak na neki način naprave trotoari, i pri tome se ne ostavlja vlasnicima kuća da dobrovoljno ustupe koji metar ispred kuće nego im se to, uz nadoknadu, oduzima za opšte potrebe. Saučešće porodici poginule devojčice i snage i strpljenja porodici povređene curice.

VL
DU
Deleted user
22:14 06.10.2011.

Strašno..pretužno.. No, ako nema nogostupa, mogli su se makar oni ležeći policajci staviti-tad moraš prikočiti, hočeš-nečeš ako nećeš da ti karter na cesti ostane..

VL
UM
Umjereni
23:43 06.10.2011.

BandaZG je napisao: \"@Umjereni, pitaš gdje je nogostup, a jel bi ti dao metar i pol svojeg zemljišta za izgradnju nogostupa?\" ____________________ Ajde da ti odgovorim: Ja sam većeras spremio u krevet svoje dvije kćerkice. Jedna ima 6 godina, a druga 4. Oboje sam pokrio i poljubio za laku noć. Starija sutra ujutro ide u školu po istom takvom putu bez nogostupa. A roditelji ovog anđela niti su pokrili noćas svoje dijete, niti će ga sutra poslati u školu, niti će poput tebe i mene noćas zaspat, niti će poput tebe i mene zaboraviti na ovaj slučaj za tjedan dana. Zbilja me hoćeš pitati da li bih ja dao metar i pol \"mojeg zemljišta\"??? Pa uz cestu nije moje. To je općinsko i tuda prolazi i voda i plin i telefon. Pa onda može i nogostup.

VL
SJ
svakog jutra oko podne u 18:00
23:56 06.10.2011.

- Kladim se da je taliban vozio barem 30 km brže od dozvoljenog ako je tako smatram 40 godina primjerenim Stoka nam ubija djecu,...........dokle?

VL
G1
gnjavator_1
01:33 07.10.2011.

\"mogli su se makar oni ležeći policajci staviti-tad moraš prikočiti, hočeš-nečeš ako nećeš da ti karter na cesti ostane.. \" Pa ljudi zar nitko ne shvaća? Epidemija ležećih policajaca, ali nesreće se događaju i dalje! Možete postaviti ležeće policajce naa svakih deset metara, možete ograničiti brzinu na sporiju od pješaka, ništa nećete postići. Jer ne ubijaju oni koji se drže propisa, oni koji voze 50 ili 70 (već prema uvjetima) nego oni koji ne poštuju nijedan zakon i nijedan propis. Oni će voziti 120 ili 150 koliko god vi napisali na prometnom znaku i koliko god stavili ležećih policajaca, jer oni su ili pijani ili bahati i svejedno im je za automobil, a da i ne govorim koliko ih je briga kad je automobil ukraden.

VL
NO
nobadi
06:50 07.10.2011.

umjereni, vrlo slično razmišljam pa se slažem s tobom u potpunosti. neki ovdje trabunjaju bezveze no, iako su moja djeca nešto starija, očito čovjek treba biti roditelj da bi u ovakvim slučajevima razborito razmišljao.

VL
MO
moshmislit
07:17 07.10.2011.

nažalost, moguće je da su curice neoprezno podletile pod auto koji nije vozio iznad ograničenja, a možda su se i kretale krivom stranom ceste...i koga ćete onda kriviti i spaliti...možda bolje političare koji nam nisu izgradili sigurne ceste...još se ne zna niti jedan detalj o nezgodi ali glavno da pravomoćne presude padaju

VL
KO
kobidrugibio
07:18 07.10.2011.

@umjereni... iako se slazem s vecinom napisanog, nije UVJEK slucaj da je prostor uz cestu drzavni. cak stovise, najcesce je cesta izvedena po cijeloj sirini cestice, dok su susjedne cestice, naravno privatne. ako plocnik nije vec ugrađen u plan cestee morao bi se proširivati na privatna zemljišta. naravno i tu postoje zavrzlame. jer je dovoljan jedan vlasnik koji ne dopusta postavljanje nogostupa preko svoje zemlje (ili uopce prodaju tog djelica zemlje) i cijeli projekt pada u vodu. nazalost...

VL
TC
tigarr-cro
07:59 07.10.2011.

I, tako nam djeca, svakodnevno , stradavaju od vozača-manijaka, dok redovito, retardirani, dobijaju vozačke dozvole a, policija, (koju plaćamo-\"debelo\").......\"spava\" ili je po kafićima !!!!!! SRAMOTNO-TUŽNO-RUŽNO I.....TRAGIČNO !!!!! Manje ih je poginulo za vrijeme rata !!!! SUĆUT , OBITELJI !!!....:-((

VL
CH
chaos
08:07 07.10.2011.

Vidim da se barem jedno dežurno laprdalo i dušebrižnik javio... Osim ako netko nije bio tamo dok se nesreća desila nema na temelju čega lajati po vozaču. Postoji mogućnost da je tip vozio prebrzo, ali da je vozio ludo sudarar sa stupom bi ostavio daleko veće tragove na autu. Postoji mogućnost da su curice bile bez nadzora odrasle osobe kraj i na glavnoj cesti. Postoji mogućnost da je mjesto jedno od urbanističkih prčija gdje su kuće uz sam rub ceste ili izlazi iz dvorišta, pa niti nema vremena vidjeti tko izleti iza ograde ili nekog grma. Da su npr. izletjele iza onog parkiranog traktora tko bi ih na vrijeme mogao izbjeći, pa maka se vozio 50kmh? Lako je star iz fotelje i biti general poslije bitke. Nek se svi zapitaju kakve oni gluposti rade po cesti, a sigurno ih u godinu dana skupe desetke i pukom se srećom ne dešavaju nesreće s ozbiljnijim posljedicama. Ako se pitate zašto vam na lotu ili kladionici neide... e pa sreću ste potrošili velikim djelom u prometu.

VL
BA
BandaZG
21:39 06.10.2011.

@Umjereni, pitaš gdje je nogostup, a jel bi ti dao metar i pol svojeg zemljišta za izgradnju nogostupa?

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.