Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Očevid

Automobil kojim je usmrtio djevojčicu tehnički neispravan

prometna, očevid, nesreća (1)
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL
1/3
07.10.2011.
u 09:47

Automobil je prevezen u dvorište Policijske uprave međimurske gdje će se obaviti izvanredni tehnički pregled

PODBREST – Policija je u petak izvijestila da vozač koji je u četvrtak usmrtio djevojčicu u Podbrestu brzinu kretanja nije prilagodio preglednosti jer je uz rub kolnika bio parkiran osobni automobil. Tako nije mogao na vrijeme zaustaviti svoj automobil. U izbjegavanju izravnog sudara u zanošenju je djelomično prešao na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera, gdje je prednjim desnim dijelom vozila udario u djevojčice koje su pretrčavale kolnik.

Na osobnom automobilu utvrđena je tehnička neispravnost pneumatika koji su bili istrošeni i različitih profila te marki proizvođača, pa je prevezen u dvorište Policijske uprave međimurske gdje će se obaviti izvanredni tehnički pregled. Nesreća se dogodila u četvrtak u 15.15 sati u Ulici Vladimira Nazora u Podbrestu. Djevojčice su pretrčavale cestu kad je u njih udario crveni VW Polo varaždinskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 25-godišnjak iz Ludbrega.

Jedna je djevojčica preminula na licu mjesta, a druga je prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje su joj utvrđene lakše ozljede koje mogu prerasti u teške.

– Cesta je vrlo prometna i vozači znaju stisnuti gas – kažu mještani. Nesreća se dogodila u glavnoj seoskoj ulici, nedaleko od raskrižja.

 

 

Komentara 43

OB
-obrisani-
10:45 07.10.2011.

Policiji je mjesto na cesti i da ih građani uvjek mogu vidjeti a ne da ih nigdje nema ,dođu jedino kad se desi nekakvo zlo!

ME
Medici
16:53 06.10.2011.

Bože, kako nam mladost gine na cestama. Pokoj vječni malom anđelu.

BA
BandaZG
21:39 06.10.2011.

@Umjereni, pitaš gdje je nogostup, a jel bi ti dao metar i pol svojeg zemljišta za izgradnju nogostupa?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije