Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teško stradala

Autobusom se popeo na peron i udario četvero ljudi

bus
Foto: Frano Lepan/Pixsell
1/3
21.05.2010.
u 15:23

Autobus je na tlo srušio troje putnika, od kojih su dvoje, 17-godišnja djevojka i 45-godišnji muškarac, lakše ozlijeđeni, dok je 19-godišnjoj I. P. dijagnosticiran teži prijelom zdjelične kosti.

Samo sekunda nepažnje 38-godišnjeg D. T., vozača autobusa Slavonija busa, oko 13.15 sati zamalo je prouzročila tragediju na slavonskobrodskom Autobusnom kolodvoru. Autobus koji je vozio na relaciji Slavonski Brod - Babina Greda, dok se zaustavljao na devetom peronu, iz još neutvrđenih razloga iznenada je preskočio stubu i nastavio kretanje još pet metara, a onda punom snagom udario u putnike koji su čekali na peronu.

Autobus je na tlo srušio troje putnika, od kojih su dvoje,17-godišnja djevojka i 45-godišnji muškarac, lakše ozlijeđeni, dok je 19-godišnjoj I. P. dijagnosticiran teži prijelom zdjelične kosti. Policija će unatoč završenu očevidu na licu mjesta s vozačem obaviti dodatne razgovore, a najvjerojatnije će autobus poslati na vještačenje kako bi se utvrdilo je li razlog udara u putnike tehnička neispravnost ili je posrijedi vozačeva greška - kaže Kata Nujić, glasnogovornica PU brodsko-posavske.

Teško ozlijeđena djevojka nalazi se na Odjelu intenzivne njege i reanimacije brodske Opće bolnice i usporedo s kirurškim zahvatima na liječenju će ostati sve dok joj se i psihološko stanje ne stabilizira.

- Dovezena je u šoku, ali njezin život nije ugrožen. Bilo kakve prognoze o mogućim posljedicama ove teške ozljede sada je nezahvalno davati - rekla je dr. Iva Šabić-Erceg, dežurna liječnica na Odjelu za intenzivnu njegu i reanimaciju.

Komentara 6

OB
-obrisani-
17:05 21.05.2010.

Još jedan pijanac za volanom. A koliko ih je tek još, koji se nisu uspijeli iskazati. Čekaš bus, a on te nagazi, blago nama.

KR
kreker
17:07 21.05.2010.

Ok, ispravljeno. NHF... Nadam se da će se ozlijeđena djevojka oporaviti.

KR
kratos091
21:05 21.05.2010.

Autobus uopce nije dolazio na peron. Vozač nije izbacio iz brzine prije paljenja.. I još je držao nogu na gasu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije