Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zasluženo?

Australski senator za pokolj u džamijama optužio muslimane, evo što mu je tinejdžer napravio

senator
Foto: Screenshot
16.03.2019.
u 15:44

Australski senator Fraser Anning šokirao je javnost svojim izjavama, a jedan sedamnaestogodišnjak mu je najbolje pokazao što misli o njima

Australski senator Fraser Anning zgrozio je sve svojom izjavom kako su za pokolj u dvije džamije na Novom Zelandu krivi muslimani. Nazvao ih je ružnima i rekao kako za njih nema mjesta u Australiji.

Međutim, jedan sedamnaestogodišnjak odlučio mu je pokazati što misli o tome. Dok je davao izjavu za medije tinejdžer je stajao iz njega.

U jednom trenutku od glavu mu je razbio jaje te je njegovu reakciju snimao mobitelom.

Senator ga je ošamario te nastavio fizički obračun s tinejdžerom. Ubrzo su ih rastavili ljudi iz senatorove pratnje nakon čega je islamofobni političar otišao.

Tinejdžeru su brojni čestitali na društvenim mrežama, ali i tražili sankcije policije za senatora i ostale muškarca koji su fizički napali sedamnaestogodišnjaka.

VIDEO Detalji terorističkog napada u džamijama:

Ključne riječi

Komentara 44

BA
badblueboys
16:34 16.03.2019.

kada muskarac udari muskarca jedino sto moze ocekivati je uzvraceni udarac,da li to razumijete vi liberalni licemjeri?

Avatar JEDNONOGIBRAVAR
JEDNONOGIBRAVAR
16:57 16.03.2019.

A tinejdžer snijeo jaje onog trena kad mu se nije svidjelo što priča senator

DU
Deleted user
16:12 16.03.2019.

Senator to primio kao prava muškarcina i odvalio malom balavcu dve poštene samarcine! Klinjo balavi da je faca , lupio bi ga ciglom a ne jajetom pa stao nepomaknut jer nije očekivao dve snažne pljuske preko labrnje 😂😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije