Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nađena mrtva u dubrovniku

Australska policija zatvara istragu oko smrti Britt Lapthorne (21)

Potraga za Britt Lapthorne jedna je od najopsežnijih što su proteklih godina organizirane u Hrvatskoj  za nestalom osobom, u njoj sudjeluju stotine ljudi
13.04.2015.
u 15:54

Backpackerica Britt Lapthorne (21) je 2008. nakon višetjedne potrage nađena mrtva u moru u Dubrovniku

Australska policija zatvorit će istragu oko smrti backpackerice Britt Lapthorne (21) koja je 2008. nakon višetjedne potrage nađena mrtva u moru u Dubrovniku. Prema pisanju australskih medija, završnica cijele priče dogodit će se u četvrtak na ročištu u Melbourneu. Državni mrtvozornik Ian Gray saslušat će sažetak dosad neobjavljenih izvješća hrvatske i australske policije te bi kasnije trebao reći i svoje mišljenje.

Podsjetimo, Britt Lapthorne putovala je Europom u rujnu 2008. te je s nekoliko prijatelja backpackera posjetila i Dubrovnik. Društvo se zabavljalo u klubu Fuego gdje je studentica posljednji put viđena živa. Uzbunu si dignuli prijatelji koji je nisu našli u hostelu u kojem su odsjeli. Ubrzo su svi mediji objavili fotografije nestale studentice, ali pomoći nije bilo. Gotovo tri tjedna poslije u moru je pronađeno njezino tijelo, no hrvatska policija nikada nije utvrdila kako je točno studentica preminula, odnosno vjeruju da je riječ o nesretnom slučaju.

Obitelj Lapthorne uvjerena je kako je Britt ubijena.

- Tijelo joj je moralo biti vezano nekim utegom jer nema drugog objašnjenja zašto se tako dugo nije pojavilo na površini mora. Pronađena je 18 dana poslije na vidljivom području koje se vidi iz hotela - i danas tvrdi otac Dale Lapthorne.

>> Roditelji Britt Lapthorne opet u Dubrovniku i dalje traže istragu

Komentara 2

DU
Deleted user
16:35 13.04.2015.

Pokoj joj duši... a kako je umrla, mi ne znamo... samo me smeta kad čitam komentare " e, sad ju je netko ubio".... može biti, a ne mora... možda se jadna napila i pala sa stijena, ili kaj već... Obožavamm teorije o Jacku trbosjeku...moš mislit :-(

Avatar Stelarij
Stelarij
16:18 13.04.2015.

..Tužno... zašto su naše razvikane destinacije mjesta smrti mladih turistkinja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije