Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBA ZA OKOLIŠ

Arhitekt Mikulandra: Fani nisam ni upoznao, imali smo punu slobodu

'Split.20.01.2011. Nenad Mikulanda dipl.ing.arh (na slici)i direktor firme NEMICO doo zajedno sa Ivanom Bakotic dipl. ing.arh(na slici) radili su zajedno s kolegomMarinom Ivandicem ing gradj. na proje
'Ivo Cagalj/PIXSELL'
20.01.2011.
u 20:37

Rad po kojem će se graditi, dođe li do toga, predviđa ugostiteljski objekt i tri sportska terena na 300 od ukupno 15.000 kvadrata

Prvonagrađeno idejno rješenje kupališta i ugostiteljskog objekta na Marjanu, rad splitskih arhitekata Nenada Mikulandre i Ivane Bakotić, osvojilo je ocjenjivački sud i izabrano je jednoglasno. Idućeg će se tjedna, najvjerojatnije u prostorijama "Latebre", tvrtke u vlasništvu Fani Horvat koja je raspisala natječaj, organizirati izložba svih radova te će Splićani moći vidjeti zbog čega su prosvjedovali.

– Ništa se neće upropastiti, stabala će biti još i više. Građani će na danas zapuštenom prostoru dobiti plažne sadržaje, sportske terene i restoran – kaže Mikulandra, koji naglašava kako je u projektu, za koji Fani tek treba dobiti koncesiju, pogodovano jedino interesu Splićana.

– Investitoricu nisam upoznao, nikakvih zahtjeva nije bilo, imali smo punu slobodu – kaže Mikulandra.

Komentara 2

C1
c11dugi
10:07 17.11.2011.

O kojem tusu pricas. Do sad ga nije ni bilo pa nitko ni ije mogao piti vodu. Dosta s tim socijalistickim forama u kojem bi sve trebalo biti jednako za sve jer ni tamo to nije bilo. Tko ima ce platiti tko nema nece. Nema nista sramotnog ni u jednom ni u drugom ili je sramota imati ili nemati novce. A to je li ona sponzorusa nije nasa briga, jos manja hoce li ili nece zaraditi na tome. Nasa je briga hoce li se taj cijeli objekt uklopiti u prostor i hoce li srusiti dio sume. To je bitno za zajednicu.

MA
marini
22:57 20.01.2011.

jest biti će ugostiteljski objekt i nečeš moći piti vodu na tušu kao dosad nego će te morati davati 20 kuna sponzoruši, a pet kuna za tuširanje, nezaposlenima će biti prilaz zabranjen jer neće imati minimum planiranog za izvlačenje odd strane ove kurvetine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije