Naslovnica Vijesti Izbori 2015.

Anto Đapić na svoju listu stavio Antu Prkačina

Đapićeva stranka ima 700 članova, no to im nije dovoljno za ulazak u Sabor. Moraju prikupiti oko 12.000 glasova, a kandidirat će se samo u Slavoniji.
16. listopada 2015. u 13:51 10 komentara 1003 prikaza
ante prkacin
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Ante Prkačin bit će na listi svog prijatelja i imenjaka Ante Đapića i njegove stranke DESNO. Anto Đapić je, pak, pun optimizma prije izborne utrke.

– Stvarno se osjećam odlično, za razliku od 2007., kada sam imao loš predosjećaj, a ankete su ukazivale na našu veliku snagu. I dosta loše smo prošli, samo sam ja ušao u Sabor. Procjenjujemo kako ćemo na poziciji desnice u četvrtoj izbornoj jedinici imati najbolju listu, bolju i od HDZ-a – najavio je Đapić.

Uvjeren je kako će “osigurati parlamentarnu govornicu”, a o ostalom će odlučiti birati.

Đapićeva stranka ima 700 članova, no to im nije dovoljno za ulazak u Sabor. Moraju prikupiti oko 12.000 glasova, a kandidirat će se samo u Slavoniji.

– Realno, trošiti se na druge izborne jedinice bilo bi igranje utakmice u kojoj nemamo nikakvih šansi. Zato smo sve karte odigrali na četvrtu izbornu jedinicu – kazao je.

>> Otkrivamo tko su nositelji HDZ-ovih i SDP-ovih lista po izbornim jedinicama

Zdravstveno osiguranje
Koliko košta zdravlje u 2019. i kako izbjeći duge liste čekanja

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar Oluja 2015
  Oluja 2015:

  Bilo bi pametno da se udruže sa Čačićem i Josipovićem , u njihovoj stranci ima dosta bivših propalih političara koji nisu više nikome zanimljivi .

 • R1971D:

  Koji likovi....jave se kod svakih izbora i onda nitko za njih ne čuje do sljedećih, ljudi imaju mira par godina...proće ko Čačić i Josipović, nula bodova

 • Avatar dosadni
  dosadni:

  blago nama, koji likovi 😄😄😄