Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
afera s APN-ovim stanom

Anita Nosić predala mandat Petru Petričeviću

Anita Nosić
Ivo Cagalj/PIXELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
20.02.2020.
u 14:19

Ministar graditeljstva Predrag Štromar DORH-u je 7. veljače uputio predmet Anite Nosić koja je preko APN-a uz državnu subvenciju kupila stan u Zagrebu, a Povjerenstvo za sukob interesa je o tom slučaju otvorilo predmet

Anita Nosić predala je mandat načelnice Lovreća. Svoju dužnost je predala nasljedniku, a pred novinare nije htjela. 

- Danas sam stupio na dužnost, a mandat ću obavljati volonterski. Ići ćemo korak po korak - rekao je novi načelnik Lovreća Petar Petričević, javlja 24sata

Podsjetimo, Nosić je još kao 27-godišnjakinja, načelnica iz općine pored Imotskog kupila stan uz državne subvencije u Zagrebu. Iako živi u očevoj kući s bazenom i vodi općinu u kojoj živi, uzela je subvencije namjenjene mladima bez krovom nad glavom.

Mjesečno joj plaćamo više od 1700 kuna subvencije, a do siječnja ove godine smo joj pomogli s 46.000 kuna. Subvencije bi plaćali još godinu i pol da nije priča otkrivena. Nosić je sama priznala da je stan kupila kako bi ga koristila kada povremeno dolazi u Zagreb.

Podsjetimo, ministar uprave Ivan Malenica je rekao kako sankcija za Nosić neće biti jer će se primopredaja provesti u zakonskim rokovima, a o njenom članstvu u HDZ-u kaže da bi trebala odlučivati nadležna tijela.

Ministar graditeljstva Predrag Štromar DORH-u je 7. veljače uputio predmet Anite Nosić koja je preko APN-a uz državnu subvenciju kupila stan u Zagrebu, a Povjerenstvo za sukob interesa je o tom slučaju otvorilo predmet.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije