Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIJER U SPLITU

Plenković nije htio komentirati nove Todorićeve optužbe

Andrej Plenković
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/5
09.10.2017.
u 14:04

Premijer je rekao kako će Vlada komentirati revizijsko izvješće

Predsjednik Vlade Andrej Plenković nije htio komentirati najnovije objave na blogu Ivice Todorića.

- Bio sam na konferenciji o požarima, nisam čitao... Danas će biti predstavljeno revizijsko izvješće koje je radila kao što znate jedna od četiri najuglednije svjetske revizorske kuće. Kada to bude prezentirano,Vlada će kao što smo najavili, to izvješće komentirati – rekao je Plenković danas u Splitu.

Komentara 2

Avatar mama mia
mama mia
17:10 09.10.2017.

Važno za nas Hrvate je što je Plenky posjetio Papu Franju sa cijelom svojom obitelji i šire od toga ćemo mi imati velike koristi a i novinari su smijeli slikat do mile volje

ST
stefj
14:25 09.10.2017.

Novinari previše pozornosti daju Todorićevom blogu... Ne znam što pak očekuju od Plenkovića, da krene lupati po društvenim mrežama poput Trumpa? Ili pisati gluposti poput Marasa ili Josipovića?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije