Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBUNJENI BIDEN

Američki predsjednik u publici tražio članicu Kongresa koja je poginula: 'Jackie, gdje si?'

U.S. President Joe Biden attends White House Conference on Hunger, Nutrition and Health in Washington
KEVIN LAMARQUE/REUTERS
28.09.2022.
u 23:18

Walorski je sudjelovala u organizaciji konferencije na kojoj je Biden govorio, no poginula je u prometnoj nesreći u Indiani zajedno s još dvoje članova svog kabineta

Američki predsjednik Joe Biden ponovno se našao u neugodnoj situaciji zbog čega je na meti kritika. Naime, na konferenciji o borbi protiv gladi u publici je pokušao pronaći članicu Kongresa Jackie Walorski koja je u kolovozu poginula u prometnoj nesreći. 

- Jackie, jesi li tu? Gdje je Jackie? Mislio sam da će i ona biti tu - govorio je zbunjeni Biden, a snimka se odmah proširila društvenim mrežama. 

Naime, Walorski je sudjelovala u organizaciji konferencije na kojoj je Biden govorio, no poginula je u prometnoj nesreći u Indiani zajedno s još dvoje članova svog kabineta. 

 

Povodom njene tragične smrti Biden je objavio priopćenje u kojem navodi kako su on i prva dama Jill Biden 'šokirani i tužni' zbog njene smrti. Biden je tada rekao kako se nije uvijek slagao s republikankom Walorski, ali kako je bila izrazito cijenjena zbog svog rada i zalaganja.

Biden je 'govorio o njezinom nevjerojatnom radu', rekla je glasnogovornica Bijele kuće Karine Jean-Pierre kad su je kasnije upitali o incidentu.

Ključne riječi

Komentara 23

Avatar Milisav_Gabo
Milisav_Gabo
23:53 28.09.2022.

Eh, događa se ! Bitno je da starkelja zna gdje su mu nuklearne šifre i čemu služe...😜

Avatar quo_vadis
quo_vadis
00:48 29.09.2022.

a rugali se trumpu....

Avatar Tombstone
Tombstone
00:25 29.09.2022.

Takav je biden vec par godina. I on bu napal Rusiju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije