Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
afera core media

Alka Vuica: Novac mi je isplaćivan na ruke, a ostali su mi i dužni

alka vuica
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/7
22.01.2015.
u 18:35

Svjedočenje Alke Vuice iživciralo je Dijanu Čuljak, koju je zanimalo je li joj sugerirala ili naređivala kako da se šminka i odijeva

Dijana Čuljak bila je glavna kreatorica TV-showa Jedan na jedan koji se prikazivao na Novoj TV, a ja sam dobila ulogu voditeljice. Novac sam primala na ruke, a legalni dio, koji je trebao ići preko računa, nikad nisam dobila. Ostali su mi dužni honorare – svjedočila je pjevačica Alka Vuica na zagrebačkom Županijskom sudu u nastavku suđenja bivšim supružnicima Čuljak – Šelebaj te ostalima optuženima u aferi Core media.

Pjevačica je rekla da ju je s Vladimirom Šelebajem i Dijanom Čuljak upoznao menadžer Edvin Softić te kako su se našli u nekom restoranu da bi dogovorili koncept emisije.

– Koncept i detalje iznijela mi je Čuljak, koja je tražila da, ako mislim za njih raditi, otkažem angažman na Drugom programu Hrvatskog radija. Rekla mi je da ne mogu biti na dva mjesta. Tražila sam dan-dva da razmislim, no već sljedeću večer našli smo se u Dijaninu stanu i sve dogovorili – objasnila je pjevačica.

Dodala je potom da je D. Čuljak htjela imati sve pod kontrolom, od njezine šminke do odjeće.

– Ona se brinula i za vizualni identitet emisije, a ja čak ni pitanja za emisiju nisam mogla sama birati. Nisam mogla samostalno birati ni goste i zbog svega sam toga brzo ušla u konflikt s D. Čuljak jer je to stvarno izgledalo glupo i prevršilo je svaku mjeru. I sama sam bila novinarka pa sam imala neke osnove za rad – ispričala je A. Vuica.

Dodala je i da su na sastanke za emisije dolazile Hloverka Novak Srzić te Ksenija Urličić, kao neka vrsta posebnih savjetnica, a optužila je i D. Čuljak da joj je ukrala ideju za emisiju koja se poslije pojavila na HTV-u. Njezino svjedočenje naljutilo je D. Čuljak, koja je A. Vuicu upitala je li od nje dobivala sugestije ili naredbe o izboru šminke i odjeće. – Definitivno je bila sugestija, ali ja nisam imala izbora. Da nisam prihvatila sugestije, ostala bih bez emisije – rekla je Vuica.

>>Nives Ivanković na suđenju Čuljak i Šelebaj promijenila iskaz

>>'Napadali su me zbog Čuljak koja je došla kod mene sva histerična i luda'

Komentara 14

TV
tvrdapixa
20:16 22.01.2015.

Danas ako te inspektor uhvati na ulici ispred dućana da nemaš račun, opauči te kaznetinom! A ova primala novac na ruke. Halo, Lalovac, kaj čekaš?!

Avatar best vocal
best vocal
22:19 22.01.2015.

vuicu u zatvor ,napravila je kazneno djelo

AP
andre.pisacic.7
20:36 22.01.2015.

Nije ni spomenut vrijedno, neznam samo koji K...c se pise oko tzv. Gospodje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije