Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
H. Novak Srzić:

'Napadali su me zbog Čuljak koja je došla kod mene sva histerična i luda'

Hloverka Novak Srzić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
07.11.2014.
u 16:25

Napadali su me zbog Čuljak koja je došla kod mene sva histerična i luda, kaže Novak Srzić

Na trenutke vrlo zbunjeno zvučala je Hloverka Novak Srzić, bivša urednica na HTV-u, dok je svjedočeći na zagrebačkom Županijskom sudu u aferi Core media, pokušavala uvjeriti sud da nije primila financijsku naknadu te da je njezin aranžman u emisijama vanjske produkcije Nove TV dok je radila za HTV – bio na prijateljskoj bazi.

Istinitosti tog iskaza prigovorio je Nediljko Ivanović, branitelj Vladimira Šelebaja, ustvrdivši da su neki svjedoci osim njezinih prijateljskih veza sa Šelebajem i Dijanom Čuljak, spominjali i materijalne naknade, no Novak Srzić je ostala kod svojih tvrdnji. Kada joj je predočeno da iskazuje drukčije no ranije, posebno u djelu koji se odnosi na nju i Dijanu Čuljak te njihov sukob interesa jer su kao urednice na HTV-u, surađivale s Novom TV, Novak Srzić je kazala:

– Napadali su me zbog Čuljak koja je došla kod mene sva histerična i luda. Pitala sam je što da kažem Sutliću o navodnom sukobu interesa koji joj se imputira, a ona je kazala: "Reci što hoćeš!" Rekla mi je da se, čak i da je tako, morala osigurati u slučaju razlaza ili razvoda sa Šelebajem jer mora misliti i na svoje dijete – ispričala je Novak Srzić. Kada joj je predočeno da je u ranijem iskazu kazala kako je zaključila da joj je Čuljak lagala, Novak Srzić je to negirala, kazavši kako su “dijelovi njezinih riječi ispali iz zapisnika”.

>> Filip Ivan Kosak: Moj prijatelj Edvin Softić zaposlio me 'na crno'

Komentara 15

Avatar comparator
comparator
16:41 07.11.2014.

Ne sviđa mi se ovakav naćin suđenja koji se razvlaći godinama pa oni koji omaste bradu kaznu za nedjela ni ne osjete jer prvo umre svijedok ,onda sudac i na kraju pola Hrvatske javnosti nezna pouku i svrhu suđenja.

KA
Kakma
16:41 07.11.2014.

Stara prica od svih koji su omastili prste---Nista cuo--nista vidio---nista ne zna.

DU
Deleted user
17:24 07.11.2014.

i kaj sad bu ona sirota, ni kriva ni duzna, nadrapala zbog tamo neke šlampave sudske djelatnice. Pa kak to nosa spise da su ... “dijelovi njezinih riječi ispali iz zapisnika”. Pa ona je makar poznata po pravom prijateljstvu na Prisavlju. Sjetimo se samo slučaja Ane Jelinić. Tak ju je lepo prijateljski isprašila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije