Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjever Kosova

Albanac automobilom teško ozlijedio Srbina pa ga pretukli

kosovo, barikade, kfor
Reuters/PIXSELL
23.04.2012.
u 15:25

Okupljeni na barikadi u Zupču pretukli su vozača, a njegovo vozilo oštetili – rekao je Besim Hoti, glasnogovornik kosovske policije

BEOGRAD – Srbin D. R. (25) teško je ozlijeđen danas oko podne kada je na njega vozilom naletio kosovski Albanac kojega su potom pretukli okupljeni građani koji su dežurali na barikadi u Zupču na sjeveru Kosova, javljaju mediji u Srbiji.

– On je u nesreći udario u drugi putnički automobil u kojemu je bila jedna trudnica koja je, na sreću, neozlijeđena i udario jednog srpskog mladića koji se tu zatekao. Okupljeni na barikadi u Zupču pretukli su vozača, a njegovo vozilo oštetili – rekao je Besim Hoti, glasnogovornik kosovske policije.

Mladiću su prelomljena oba ručna zgloba, ali na osobni je zahtjev pušten na kućno liječenje. Albanca koji je izazvao izgred lokalna kosovska policija odvela je u Dom zdravlja u Zubinu Potoku gdje mu je pružena liječnička pomoć i on je s djevojkom koja je bila s njim u automobilu zadržan u policijskoj postaji u Zubinu Potoku na sjeveru Kosova.

Mediji u Srbiji podsjećaju da Srbi iz Ibarskog Kolašina gotovo godinu dana dežuraju na barikadi u Zupču na magistralnoj cesti Kosovska Mitrovica – Ribariće sprečavajući tako kretanje kosovskih carinika prema graničnom prijelazu Brnjak.

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
19:49 23.04.2012.

u 16:49h zeljkonl1 je napisao/la: Zasto ne prenosite celu vest.da je odbio da se zaustavi >>> Od kud srbima atoritet da zaustavljaju Albance po Kosovu ??? Greska tog Albanca je sto nije nosio sredstva za samoobranu...

ZE
zeljkonl1
16:49 23.04.2012.

Zasto ne prenosite celu vest.da je odbio da se zaustavi i tesko povredio srbina...

BB
brle brkić
13:37 24.04.2012.

Onu tvorevinu koju ameri stvore viječno je poprište sukoba samo što nije to blizu njihovog dvorišta a vi se e...e kak znate .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije