Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šeik hassan

Ako me Silvija Luks razotkrila, zašto mi je poslije slala SMS-ove?

šeik hassan u dubrovniku (1)
Foto: Zoran Grizelj/VL
1/5
17.07.2012.
u 17:45

Ja sam se, odjeven kao šeik, samo šetao među gostima. Nisam se nikome nabacivao. Silvija je sama 'naletjela'

Gospođa Silvija Luks tvrdi za Index.hr da me razotkrila kao lažnog šeika nakon samo 30-ak sekundi te da je samo igrala igru da vidi dokle ću ići. Žao mi je što je moram demantirati – gospođa Silvija me od našeg susreta na otvaranju Dubrovačkih ljetnih igara 10. srpnja pa do dana objavljivanja članka u Večernjem listu doslovce rešetala pozivima, u što se lako može uvjeriti. Isto tako, dva dana nakon našeg susreta poslala mi je nekoliko SMS-ova koje sam sačuvao. U njima traži sastanak, piše kako očekuje moj poziv, traži moj e-mail ili barem e-mail direktora moje tvrtke jer je, kako je i sama napisala – "ovako teško ostvariti bilo kakav ozbiljan dogovor."

Prijavljen kao glumac

Gospođa Silvija ljutita je na organizatore što su bez provjere pustili lažnog šeika uz predsjednika Josipovića te razmišlja o tužbi. No ja sam, kao i ona, legalno i uredno prijavljen. Ali ja sam ujedno i bio prijavljen kao glumac koji će šetati među gostima. Usput, nije nevažno – Silvija je došla do mene, a ne ja do nje. Nisam se nikome nabacivao, samo sam šetao među ljudima i promatrao. Kad mi je Silvija prišla, doslovce mi nije dopustila da dođem do riječi. Neprekidno je govorila o svome projektu i načinu njegova financiranja, raspitivala se za moje poslove i avione.

Izbjegavao sastanak

Sljedećih nekoliko dana do objavljivanja teksta uporno me zvala i htjela upoznati s maestrom Đelom Jusićem. To sam vješto izbjegavao pod izgovorom da imam sastanke i mnoštvo obveza. Na kraju, Silvija Luks tvrdi da sam ja sramota za hrvatsko novinarstvo. Hm...

>>Novinarka Silvija Luks od lažnog šeika tražila stotine tisuća eura

Komentara 117

KR
kresimirn
18:00 17.07.2012.

znate ono, kad sponzoruse idu po klubovima traziti sponzore....?

RU
rubix
18:01 17.07.2012.

Uopće mi nije jasno vaše inzistiranje na ovoj priči?!? Žena nije napravila ništa protuzakonito već se raspitivala kako ostvariti kontakt sa šeikom zbog legalnog poslovanja. Čak vam i u razgovoru govori da će cijeli aranžman s filharmonjiom biti legalan i obavljen preko računa. Ova priča koju forsirate vam je toliko glupa da već prestaje biti smiješno i postaje žalosno. Vidim da ste malo prestali s bolesnim forsiranjem Čačića, ali ovo je fakat bedasto.

JO
johndoe2
18:00 17.07.2012.

A šta reći.. ponašanje tipično za Hrvata(Hrvaticu) uzmi pinkicu, strpaj ispod stola-"tezge" zamagli, zamrači , ukradi, otuđi uništi,....."sve za Hrvatsku Hrvatsku ni za što" A i Josipović je sigurno pomislio da bi bilo dobro napraviti posao sa šeikom...sve u imee NOVE PRAVEDNOSTI...divne li Zemlje divnih li ljudi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije