Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ILEGALCI

Afganistanac pokušao u turskom kamionu ući u Hrvatsku

Bajakovo
Goran Ferbežar/PIXSELL
29.09.2014.
u 15:15

Vozač je kažnjen s 1 200 kuna što je odmah platio i nastavio put

Na graničnom prijelazu Bajakovo, carinici su spriječili državljaninu Afganistana ilegalan ulazak u Hrvatsku i EU.

Nakon vanjskog pregleda teretnjaka koji je prometovao na linija Turska-Njemačka, carinik je želio vidjeti unutrašnjost tovarnog dijela gdje su prema deklaraciji, bili odjevni predmeti, donje rublje, tkanine, auto dijelovi, metalno pokućstvo, pa je otvorio stražnja vrata i ugledao mlađeg muškarca za kojega će se kasnije utvrditi da nema putovnicu i da je državljanin Afganistana.

Daljnjim pregledom tovarnog prostora utvrđeno je da je imigrant ušao u tovarni prostor odozgo, kroz razrezanu krovnu ceradu. Vozač, turski državljanin je kažnjen s 1 200 kuna što je odmah platio i nastavio put.

>> Sedmero Afganistanaca i dva Pakistanca pokušali ilegalno prijeći granicu

Komentara 2

CE
centirion
17:57 29.09.2014.

E pa sad, treba čovjeka nahraniti,dati posao, dati mu sva ljudska prava, obučiti ga o svim eksplozivnom napravama i izgraditi mu Djamiju !

NU
nulanulasedam
21:20 10.10.2014.

teško da će se to ovdje desiti,ti kao da si iz svemira pa hrvat nebi rođenom bratu ili ocu i materi to isto dao a pogotovo ne afgiju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije