Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
malverzacije sa zemljištem

Afera Sibinj: Mladenu Kruljcu i ostalima vjerojatno će se ponovno suditi

kruljac
Davor Javorovic/PIXSELL
17.06.2015.
u 13:32

Mladen Kruljac kažnjen je lani u Osijeku na godinu i pol dana zatvora

Mladenu Kruljcu i ostaloj petorici suoptuženih u aferi Sibinj najvjerojatnije će se suditi ponovno. Vrhovni sud vijećao je jučer i prekjučer o presudi Županijskog suda u Osijeku prema kojoj su svi proglašeni krivima za 58 milijuna kuna teške malverzacije sa zemljištem u Sibinju pokraj Slavonskog broda.

Potvrđeno nam je, naime kako je na Županijski sud u Osijeku stiglo rješenje višeg suda da se odmah na slobodu pusti Ivan Mišković.

Po tome se, zaključuju odvjetnici, može shvatiti kako je vrhovni sud ukinuo prvu odluku.

On je naime, nepravomoćno osuđen na 5 i pol godina iza rešetaka, a još je lani tražio privremeni odlazak na izvršenje kazne jer su uvjeti u zatvoru pogodniji nego u istražnom zatvoru.

Ivica Batinić osuđen je nepravomoćno na 6 godina zatvora i isti je dan pobjegao u BiH. Ako je presuda ukinuta, čim stigne rješenje na osječki sud, ukinut će se i tjeralica pa će se Batinić moći vratiti kući u Slavoniju.

Mladen Kruljac kažnjen je lani u Osijeku na godinu i pol dana zatvora.

- Prva mi je ovo informacija, ne znam kakva je odluka Vrhovnog suda, ja sam vojnik, spreman sam na sve, kratko nam je prokomentirao Kruljac, bivši zapovjednik Kopnene vojske.

>> Afera Sibinj: Svi proglašeni krivima, Kruljac dobio godinu i pol dana zatvora

Komentara 3

Avatar Becarina
Becarina
14:58 17.06.2015.

Mesicev general..

R0
R00kie
13:51 17.06.2015.

rvatina kruljac, sve za HDZovu rvacku!

MA
malaplava
16:52 17.06.2015.

pokazatelj kako je ova država stvorena za lopove i neradnike..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije