Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
London

Todorićeva nova adresa: prije 50 godina susjed bi mu bio Lennon

10.11.2017.
u 22:42

Na Todorićevoj adresi registriran je i apartman hotela Uber, ali ondje odnedavno ne primaju rezervacije

Da je Ivica Todorić hrvatsku adresu zamijenio sadašnjom londonskom prije 50-ak godina, jedan od prvih susjeda bio bi mu John Lennon. Glazbenik je sa suprugom Cynthijom živio na broju 13 – nekoliko kućnih brojeva od Todorića – relativno male ulice u četvrti Kensington.

Ta je ulica 60-ih godina prošlog stoljeća bila popularna među umjetnicima i poznata kao mjesto divljih zabava. Sada je pak najprivlačnija turistima zbog blizine muzeja i palače Kensington, doma prijestolonasljednika Williama i supruge Kate, pa je mnogo stanova u zgradama u gregorijanskom stilu pretvoreno u apartmane.

Zanimljivo je da je na Todorićevoj adresi registriran i apartman hotela Uber, ali i da odnedavno ne prima rezervacije. Trosobni stan u Todorićevoj peterokatnici iznajmljuje se za 5000 funti mjesečno, a na tržištu slični stanovi postižu cijenu od milijun do milijun i pol funti, višestruko više od britanskog prosjeka.

Komentara 11

BU
Budak
23:22 10.11.2017.

Nije on unajmio stan. Vjerojatno je cijeli Kensington njegov. AGROKOR ima ca. 58 mrd. HRK duga od čega je on izvukao sigurno nekoliko mrd. Spram njemu je kraljica socijala. By the way Englezi daju državljanstvo “istaknutim strancima” a on je rekao da je “građanin Engleske”.

KU
kupatilo
02:37 11.11.2017.

Jedino stoje poveznica između njih je daje ovaj pjevo a Todoric tek treba da propjeva.

KU
kupatilo
02:24 11.11.2017.

Svoja ja nisi ti svoja.Da Todoric nenapravi staje napravio nikad nebi bilo svih ovih dodataka.Ako Ramljak i drustvo rijese 50 milijardi duga u cemu je problem da uzmu pola milijarde.Ja mislim dacemo biti gladni zbog onih 58 a ne ovih pola milijarde.Stvarno bi morala promjenit ime u nisi sva svoja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije