Naslovnica Vijesti Hrvatska

Todorićeva nova adresa: prije 50 godina susjed bi mu bio Lennon

Na Todorićevoj adresi registriran je i apartman hotela Uber, ali ondje odnedavno ne primaju rezervacije
10. studenoga 2017. u 22:42 11 komentara 9548 prikaza

Da je Ivica Todorić hrvatsku adresu zamijenio sadašnjom londonskom prije 50-ak godina, jedan od prvih susjeda bio bi mu John Lennon. Glazbenik je sa suprugom Cynthijom živio na broju 13 – nekoliko kućnih brojeva od Todorića – relativno male ulice u četvrti Kensington.

Andrej Plenković AFERA AGROKOR Ne postoji mogućnost naplate od države

Ta je ulica 60-ih godina prošlog stoljeća bila popularna među umjetnicima i poznata kao mjesto divljih zabava. Sada je pak najprivlačnija turistima zbog blizine muzeja i palače Kensington, doma prijestolonasljednika Williama i supruge Kate, pa je mnogo stanova u zgradama u gregorijanskom stilu pretvoreno u apartmane.

Zanimljivo je da je na Todorićevoj adresi registriran i apartman hotela Uber, ali i da odnedavno ne prima rezervacije. Trosobni stan u Todorićevoj peterokatnici iznajmljuje se za 5000 funti mjesečno, a na tržištu slični stanovi postižu cijenu od milijun do milijun i pol funti, višestruko više od britanskog prosjeka.

 | Autor : Slike jednog od stanova na adresi 9 Emperor’s gate Kensington, na kojoj je svoje novo boravište nakon bijega iz Hrvatske našao Ivica Todorić

Ivica Todorić Odluka suda Todoriću blokirana imovina, računi i udjeli u Agrokoru Davor Bernardić DAVOR BERNARDIĆ 'Imamo odgovornost jer zastupamo građane ove zemlje, a ne svoje fotelje' sberbank Agrokor Sberbank: Žalit ćemo se na osporavanje potraživanja
Deceuninck grupa
PROIZVODNJA I EKOLOGIJA
Mogu li uspješno poslovanje na globalnom tržištu i zaštita okoliša ići ruku pod ruku? Jer kako stvari stoje, uskoro će morati
  • orao21:

    Nije on unajmio stan. Vjerojatno je cijeli Kensington njegov. AGROKOR ima ca. 58 mrd. HRK duga od čega je on izvukao sigurno nekoliko mrd. Spram njemu je kraljica socijala. By the way Englezi daju državljanstvo “istaknutim strancima” a on je ... prikaži još! rekao da je “građanin Engleske”.

  • kupatilo:

    Jedino stoje poveznica između njih je daje ovaj pjevo a Todoric tek treba da propjeva.

  • kupatilo:

    Svoja ja nisi ti svoja.Da Todoric nenapravi staje napravio nikad nebi bilo svih ovih dodataka.Ako Ramljak i drustvo rijese 50 milijardi duga u cemu je problem da uzmu pola milijarde.Ja mislim dacemo biti gladni zbog onih 58 a ne ovih ... prikaži još! pola milijarde.Stvarno bi morala promjenit ime u nisi sva svoja.