Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar Tolušić:

'Ako je netko kriv odgovarat će. Ali to će utvrditi izvidi i istraga'

Tomislav Tolušić
Dubravka Petric/PIXSELL
16.10.2017.
u 13:10

Tolušić je na upit jesu li ministri poljoprivrede mogli znati što se događa u Agrokoru, odgovorio kako se 'iz dana u dan čudi naknadnoj pameti svih onih koji imaju nešto reći u slučaju Agrokor'

- Svi rade svoj posao, pa tako i DORH i policija i oni koji su za to zaduženi. Ako je netko kriv odgovarat će. Ali to će utvrditi izvidi i istraga koji se obavljaju - komentirao je ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić činjenicu da je policija u ponedjeljak ujutro zakucala na vrata čelnika Agrokora i pretresa im domove.

Na upit jesu li ministri poljoprivrede mogli znati što se događa u Agrokoru, odgovorio je kako se "iz dana u dan čudi naknadnoj pameti svih onih koji imaju nešto reći u slučaju Agrokor".

- Najmanje tko je upetljan u priču o Agrokoru je ova Vlada. Velika većina nas ministara nije imala nikakve veze s time, dio jest, ali velika većina nije. Nije se u Agrokoru nešto dogodilo u zadnjih šest mjeseci ili godinu dana, nego u posljednjih petnaest, dvadeset godina. I sad svi oni koji su to znali, koji su odobravali HBOR-ove kredite prije četiri, pet godina, tipa gospodin Maras ili takvi likovi, našli su naknadnu pamet i čude se da nije u redu. Znalo se da nije nešto u redu i 2010. godine, 2012., 2013, vjerojatno i 2005., ali nitko nije ništa poduzimao, sve do ove Vlade i ona će taj vruć krumpir, koji nam nije bila želja uzeti, riješiti i dovesti gospodarstvo u normalan smjer. Dosad to nije bio normalan smjer - poručio je Tolušić.

Komentara 4

AM
AMD------------------------
14:14 16.10.2017.

sve izneseno je korektno i ima izgleda ako i drugi mjerodavni ovako gledaju-stara garda na x funkcija ce otici tamo gdje muljatori pripadaju.

Avatar Becarina
Becarina
15:14 16.10.2017.

Samo hrabro naprijed! Sad je polako svima jasno zato se SDP i drug Maras rukama i nogama, ucjenom borili za osnivanje "povjerenstva, gori pod nogama:)) Ova vlada je najmanje kriva, zato ne stititi ni svoje ako ih ima, istraziti i za kog rade mostovci, nesto su znali , imali institucije u svojim rukama a sutili ,za koga??

MU
Muncimir
14:05 16.10.2017.

U Hrvatskoj istraga i izvidi neće ništa dokazati. Prestanite lagati narod više pa nitko vam ne vjeruje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije