Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ispred Kulmerovih dvora

Pernar: 'Kako je gazdi? Nekad je bio čovjek kojem su se svi klanjali'

Ivan Pernar ispred Kulmerovih dvora
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/6
16.10.2017.
u 10:58

DORH je izvijestio da su u istrazi slučaja Agrokor u tijeku izvidi i kriminalističko istraživanje 'zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela protiv gospodarstva i krivotvorenja' te da traju pretrage kod 15 osoba

Saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar također je jutros stigao pred Kulmerove dvore gdje snima te potom videozapise objavljuje na svojem Facebooku. 

"Kako je gazdi? Ovako bi na deložacijama znali okružiti zgradu i sirotinju tjerati van, i onda bi im govorili 'zašto niste vraćali kredite?'" rekao je Pernar novinarima ispred Kulmerovih dvora dok je snimao policijske službenike koji stoje ispred vrata. 

"Nekad je bio uglednik, nekad je bio najveći od najvećih, nekad je bio čovjek kojem su se svi klanjali, a danas ne želi doći i suočiti se sa stvarnošću", rekao je saborski zastupnik.

Dodao je da je put od ovog medijskog cirkusa kojem svjedočimo dug i trnovit.

Podsjetimo, na više lokacija diljem Zagreba policija provodi istrage vezane uz aferu Agrokor. Bivši šef koncerna Ivica Todorić nalazi se u Londonu, odakle je poručio kako sprema obranu i tužbe "jer su mu povrijeđena ljudska prava". Više o svemu možete doznati OVDJE.

Ivan Pernar ispred Kulmerovih dvora
1/24

Komentara 49

BR
Brandfackel2
11:56 16.10.2017.

U političkom smislu Pernar je križanac četnika i čimpanze. Nema nikakav nacionalni interes i nije nikakav borac za malog čovjeka nego najobičnije neodgojeno derište koje medijskim kreveljenjem uživa u pozornosti koje mu pružaju mediji. On nesvjesno tjera vodu na mlin HDZ-u i SDP-u da mogu javno i tajno koalirati i prikrivati kriminal jer u svakom trenutku zbog njegovih majmunarija mogu stvoriti i formalno veliku koaliciju uz opravdanje da je "treća opcija" potpuno nerelevantna za obnašanje visokih državnih dužnosti.

DU
Deleted user
12:00 16.10.2017.

pajac sizofrenicar dolazi u majici socijaliste bernija sandersa koji ima u posjedu 3 vile, jahte, aute, helikoptere, a nema jednog dana radnog staza. lijepo je vidjeti tko je ovom blebetalu uzor.

SO
SoloHan
11:28 16.10.2017.

demokracija je čudo, svaka budala može postati narodni zastupnik, a ako uzmemo u obzir da je J.K. bila premijerka, ili I.J. predsjednik, stvarno je sve moguće

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije