Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA

Na A1 u smjeru Zagreba otežana vožnja zbog izvlačenja cisterne i pretakanja goriva

Bura, A1
Dino Stanin/PIXSELL
07.07.2017.
u 11:05

Opreznije treba voziti i autocestom A3 Bregana-Lipovac kod čvora Kosnica (na 37. kilometru), zbog opasnosti od naleta na životinju.

Promet je srednje gust, povremeno pojačan na autocesti A1 Zagreb-Bosiljevo 2 u smjeru mora.

Povremeni zastoji mogući su na dionicama cesta gdje traju radovi, na gradskim prometnicama i obilaznicama, duž jadranske obale na prilazima tursitičkih gradova i mjesta, graničnim prijelazima, te trajektnim lukama i pristaništima. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Zatvoren je ulazni krak čvora Kraljevečki Novaki iz smjera Sesveta i Dugog Sela (istoka) u smjeru čvora Ivanja Reka (zapada), a u zoni radova čvora Kraljevečki Novaki u oba smjera prometuje se suženim kolnikom.

Između čvorova Karlovac i Jastrebarsko u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom zbog izvlačenja cisterne i pretakanja goriva, izvijestio je u petak ujutro Hrvatski autoklub (HAK).

 Opreznije treba voziti autocestom A3 Bregana-Lipovac kod čvora Kosnica (na 37. kilometru), zbog opasnosti od naleta na životinju.

 Vremenski uvjeti povoljni su za vožnju. Povremeni zastoji mogući su na dionicama cesta gdje traju radovi, te na gradskim prometnicama i obilaznicama. Vozače iz HAK-a upozoravaju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

 Na autocesti A2 Zagreb-Macelj, zbog radova u čvoru Zabok za sav promet zatvoren je ulazak na autocestu u čvoru Zabok iz smjera državnih cesta DC1 i DC307. U čvoru Zabok moguć je izlazak s autoceste iz oba pravca (Zagreb i Macelj). Od 13. srpnja u 8 sati do 14. srpnja u 8 sati čvor Zabok će biti zatvoren za sav promet (ulaz i izlaz).

 Zbog radova, između GP Macelj i Gruškovje (SLO), u vrijeme pojačanog prometa, na ulazu u Hrvatsku dolazi do povremenih zastoja, pa vozače iz HAK-a mole za strpljenje.

 S obzirom na povremene, ciljane, granične kontrole i pojačan promet moguća su čekanja na pojedinim graničnim prijelazima sa Slovenijom, BiH i Mađarskom. 

 Granični prijelaz Harmica (SLO) zatvoren je za teretna vozila teža od 7,5 tona.

 Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

 

Komentara 3

HR
Hrabraja
11:33 07.07.2017.

Samo stara cesta

DU
Deleted user
08:24 07.07.2017.

Ovakve informacije u pisanom obliku ne znače gotovo ništa. Situacija se mijenja gotovo iz sekunde u sekundu i objava informacije nakon nekoliko sati je bespredmetna.

KA
kamenjar0404
00:28 09.07.2017.

Lova sama dolazi Hrvatskoj !!!! Kako li ovo samo podnose cede,jugici,komunjare i udbasi !!!! Nije im lako !!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije