Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vaša priča

'Nisam mogla vjerovati da je to taj muškarac kojeg sam ugledala na trgu'

Muškarac gleda ženu
Foto: Thinkstock
09.02.2015.
u 10:32

Ako i vi imate neku svoju manje ili više neobičnu, romantičnu priču o tome kako ste upoznali neku svoju bivšu ili sadašnju ljubav, javite nam se na javi@vecernji.net. Najromantičnije i najneobičnije ćemo objaviti

Poslali ste SMS zabunom na pogrešan broj i umjesto odgovora "krivi broj", nastavili ste s komunikacijom?

Ili su vam se pogledi sasvim slučajno sreli na autobusnoj stanici, stao vam je na nogu u vožnji i na kraju ste dobili njegov broj mobitela?

I danas mnogi vjeruju u ljubav na prvi pogled, ali čak i ako ljubav nije potrajala, neke neobične i posebno romantične početke veze pamtit ćete do kraja života.

Jedna čitateljica podijelila je s nama i svoju romantičnu  priču...

"Moja ljubavna priča je zaista nevjerojatna za svakoga od mojih bližnjih tko ju je čuo i zato je želim podijeliti s vama. Bilo je to 2006. godine, sredina kolovoza. Dogovorila sam s prijateljicom izlazak na kavu, a ona je bila jedna od onih koja je znala za sva buduća događanja u gradu i poznavala je zaista svakoga za razliku od mene koja sam vrlo rijetko obilazila kafiće i noćne klubove.

Lagano smo krenule prema gradu i kad smo stigli do središnjega trga moga grada skamenim se od pogleda na jednog veoma markantnog muškarca prosijede kose. Imao je na sebi ležernu majicu,bermude i mokasinke. Pored njega jedna isto zgodna djevojka koja nije ničemu davala pozornost kao i on, nego su samo gledali ispred sebe i hodali ne dajući nikakve znakove da su u nekoj vezi osim možda prijateljskoj.

Gledala sam u njega i pratila ga pogledom dok nije nestao iz moga vidokruga. Tada me je prijateljica "probudila" i rekla: "Možeš ga zaboraviti, ta mlada djevojka je njegova draga, a on je jedan od boljih frajera u gradu."

Iskreno, osjećala sam se zgaženo kao da sam ja neka rugoba pa ne mogu imati takvoga. No dobro, nisam ništa komentirala, samo sam ju prostrijelila pogledom i nastavile smo svojim putem u obližnji kafić. Sljedećih dana sam razmišljala o njemu, ali to je bilo sve, nisam mu znala ni ime, ni gdje živi, ni kamo izlazi, apsolutno ništa.

I tako su prolazili tjedni, a ja sam toga markantnoga muškarca opet vidjela u gradu jednom samog, a drugi put s tom djevojkom. I samo sam razmišljala kako bih dala sve za jedan susret s njime, razgovor. Prolazili su dani, tjedni, mjeseci pa i godine, a ja ga više nisam vidjela, kao da je ispario iz grada. Zaboravila sam na njega, niti sam ga se više sjetila.

Živjela sam život kao i svaka žena, imala veze, neuspjeli brak,  dok me jednog  dana jedna prijateljica nije nagovorila da se logiram na stranicu za upoznavanje na netu.

To je bilo 21.12 2012. godine. Pristala sam iz čiste radoznalosti, vjerojatno kao i većina. I tako su se javljali raznorazni tipovi s glupim i prozirnim forama, jednostavno više nemaš volje ni otvoriti poruku, dok jednu večer nije stigla poruka od jednog muškarca: "DOBRA VEČER, KAKO SI?"

Zaintrigirao me njegov pristup, sasvim nešto drukčije od drugih  koji su bili i više nego nekulturni. Odlučila sam uzvratiti poruku i tako smo počeli kontaktirati. Nakon 2-3 poruke sam mu ušla u profil da provjerim kako izgleda, vrijedi li tipkanja. Šokiralo me kad sam nakon  7 godina ugledala njega, muškarca koji me je jednako ostavio isto bez daha kad sam ga vidjela na središnjem trgu. Zurila sam kao začarana ne vjerujeći da je to on. Ruke su mi se tresle od treme, uzbuđenja. Tipkanje smo nastavili i dalje jer je bio vrijedan susreta, što je pokazao svojim pisanjem i kulturom.

Nakon 2 tjedna  smo se našli na prvoj kavi (išli bismo i prije ali me uhvatila gripa koja me nije danima puštala). Susret je za mene bio traumatičan jer su mi se noge tresle, i dalje ne vjerujući da sam nakon svih tih godina susrela njega i to na ovaj način.

Od tada je prošlo 2 godine i 2 mjeseca, naša veza  i dan-danas traje. Ne znam kako bih ovo nazvala, sudbina ili slučajnost, ali u jedno sam sigurna. Nikad se nisam osjećala voljenije, poželjnije i s njim sam otkrila što znači ljubav i kad te netko cijeni.

Netko otkrije ljubav u 20-ima, a ja sam u 30-oj."

Ako i vi imate neku svoju manje ili više neobičnu, romantičnu priču o tome kako ste upoznali neku svoju bivšu ili sadašnju ljubav, javite nam se na javi@vecernji.net. Najromantičnije i najneobičnije ćemo objaviti.

>>Poslala je SMS krivoj osobi, nije ni slutila što će se dogoditi

>>'Jesi ti famozna Ivana o kojoj svi pričaju?'

Komentara 19

DU
Deleted user
13:03 09.02.2015.

Moja je romanticna prica bolja: jedanput sam se tako napio, dobro ne jedanput - taj put - da su mi se noge odsjekle u birtiji bas kad sam ugledao nju. I ona je bila pripita vec poprilicno. Nakon kraceg ili duzeg razgovora, vise se ne sjecam bas najjasnije, probudio sam se u njenom krevetu iduce jutro. Nije izgledala toliko lose da se ne bi pukli jos jednom za dobar dan. Nakon toga je jedno vrijeme nisam vidjao.I tako...nakon mjesec dana sretnem ja nju slucajno ponovno u gradu ,a ona cim me ugleda pocne rafalnu paljbu: a tu si propalico,sto se ne javljas , pa sto me izbjegavas, di si nestao itd. Uglavnom, taman kad sam pomislio da se ispucala i da sam se rijesio napasti bozje - kaze ona meni : trazim te da ti priopcim radosnu vijest : postati ces tata! I eto otad do danas sam u mraku, tj. braku s tom bestijom.

Avatar plavusha_1984
plavusha_1984
13:27 09.02.2015.

Nikad mi neće biti jasno da netko drhti ili što već od samog pogleda na neku osobu, a da s njom riječ nije progovorio.. Shvaćam, vidiš zgodnog muškarca, pogledaš ga ali da razmišljaš o njemu toliko nakon samo jednog pogleda? Znači, ništa mi nije jasno otkuda sad ovo Večernji i koji je cilj?

DU
Deleted user
11:37 09.02.2015.

Može imati svaku u gradu, i onda se ide ulogiravati na neki dating portal i eto slučajno nabasa baš na nju tamo, haha. Možeš misliti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije