Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okidač

Bojite li se Valentinova? Evo zašto pucaju veze neposredno pred Dan zaljubljenih

Valentinovo
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
12.02.2015.
u 12:41

I dok sve oko nas "vrišti" od romantike u zraku u mjesecu zaljubljenih, neki shvate da ne postoji zaljubljenost, osjete strah od obveza ili postanu svjesni svog stava da mogu pronaći nekog boljeg/bolju.

Bliži nam se najromantičniji dan u godini, no ipak, nije svima Valentinovo dan koji željno iščekuju.

Istraživanje koje je provela britanska tvrtka Illicit Encounters, a u kojem je sudjelovalo 660 ispitanika, pokazalo je da čak jedna petina veza puca četiri dana prije Dan zaljubljenih.

Gotovo 22 posto ljudi ostavilo je svog partnera neposredno prije Valentinova. 

Različiti su razlozi zašto dolazi do pucanja veze u to vrijeme, piše Daily Mail.

I dok sve oko nas "vrišti" od romantike u zraku u mjesecu zaljubljenih, neki shvate da ne postoji zaljubljenost, osjete strah od obveza ili postanu svjesni svog stava da mogu pronaći nekog boljeg/bolju. To su neki od razloga koji se navode kao "okidači" za raspad veze pred Valentinovo.

– Za velik broj parova Valentinovo pomaže da shvate koliko su zaljubljeni, a za dio njih je to samo uzbuna da nešto nije u redu i da u njihovu odnosu ne postoji – ljubav, istaknula je britanska psihologinja Lucy Redford.

>>Hrvatima je emotivno ispunjenje važnije od novca i dobre karijere

>>'Bila je predivna i nespremna za skok, a ja sam pao i razbio joj arkadu'

Komentara 1

OP
openheimer2
13:07 12.02.2015.

ma lažljivci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije