Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igra prijestolja

Scenarij nove sezone potvrdio: Jon Snow ipak je mrtav

igra prijestolja
Foto: Promo foto
09.04.2016.
u 09:45

Daily Mail ne odbacuje krajnju mogućnost da se Jon Snow vrati. Ima nekih razloga za tako nešto – Kit Harrington koji ga tumači još je ugovorom vezan za seriju

Sada više nema nikakve sumnje, ali ni nade. Najomiljeniji lik serije Igra prijestolja Jon Snow ipak je mrtav!

Britanski Daily Mail mudro je postupio zavirivši u kratki sinopsis prve epizode koja će se emitirati za koji tjedan. U njemu stoji sljedeće: Jon Snow je mrtav. Daenerys upoznaje čvrstog čovjeka. Cersei ponovo vidi svoju kćer. Tako se neće ponoviti situacija iz The Walking Dead kada je iz mrtvih ustao Glenn. I tamo je također nakon epizode u kojoj je ubijen nastao val nezadovoljstva fanova.

Ne bismo se začudili da je scenaristička namjera da se ubije Glenna bila stvarna s obzirom na čudan način na koji se izvukao iz gomile zombija. Ipak, Daily Mail ne odbacuje krajnju mogućnost da se Jon Snow vrati. Ima nekih razloga za tako nešto – Kit Harrington koji ga tumači još je ugovorom vezan za seriju. Nije se ošišao iako izjavljuje kako kosu prezire.

A sjećamo se da je i viđen na setu snimanja nove sezone. Ipak, scena u kojoj su ga sasjekli kolege iz Noćne straže izgledala je prilično uvjerljivo, nekako nam se čini prilično nevjerojatnim da čovjek ustane iz mrtvih nakon toliko uboda. 

>>'Igra prijestolja' apsolutni je pobjednik ovogodišnje dodjele Emmyja

>>Najbolji modni trenuci serije Igra prijestolja

Komentara 1

SM
siki_miki
22:10 09.04.2016.

Ovo je ko u zenskim casopisima koji otkrivaju sto ce se dogoditi u iducim epizodama sapunica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije