Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
škakljivo pitanje

Mladi glumac otkrio što bi učinio da mu djevojka kaže da će u sobu dovesti i prijateljice

Lujo Kunčević
Foto: PR / Nova TV
09.08.2016.
u 10:31

Lujo je otkrio da mu se sviđaju latino djevojke, da bi pobjegao glavom bez obzira ako bi mu se u sobu ušuljala Nives Celzijus, a otkrio je i što misli o Severini

Ovotjedni gost u Paprenim kuglicama IN magazina Nove TV bio je mladi, perspektivni glumac Lujo Kunčević kojega ćemo od ove jeseni gledati u novoj dramskoj seriji "Zlatni dvori". Lujo će u seriji Nove TV utjeloviti lik šarmera Jana Weltruskog, glazbenog producenta koji drži glazbeni studio zajedno s glavnim glumcem Matkom Knešaurekom koji glumi Petra Begovca.

Iako mlad i na početku svoje karijere, Lujo se odlično snašao odgovarajući na škakljiva pitanja Davora Garića. Tako je na pitanje koliko provokativnih fotografija ima na svom mobitelu odgovorio: – Nemam puno. Nisam taj tip. Uvijek se bojim da netko ukrade mobitel pa da ostatak svijeta vidi. A na pitanje što bi učinio da mu djevojka predloži da u spavaću sobu dovedu i svoje dvije prijateljice, Lujo se samo nasmijao i zaključio: – Ovisi u kojoj smo fazi.

Na pitanje što bi izabrao, romantičnu večeru u dvoje ili pak raskalašeni party s ekipom, Lujo je otkrio kako su mu ipak draže romantične večeri, a na pitanje što bi učinio kada bi ga Nives Celzijus pozvala da joj se diskretno ušulja u hotelsku sobu, Lujo odgovara: – Odmah bih pobjegao glavom bez obzira! Davor Garić iz ovog talentiranog glumca još je izvukao da mu se više sviđaju latino djevojke od Balkanki, prirodna dvojka umjesto silikonske petice te kako više voli vidjeti kod djevojaka da žulja, nego da ljulja.

Posebno ga je zateklo pitanje bi li pristao da mu Severina ponudi 10 tisuća eura da odglume ljubavnu aferu radi podizanja popularnosti u medijima, na što je Lujo iskreno i spremno odgovorio: – Ne bih! Severina je lijepa žena, daleko od toga, ali ona je od mene starija 20 godina. Fantastično ona izgleda za svoje godine, ali ne. Sorry, Seve!

>> Orlando Bloom 'poludio' zbog objave golih fotografija, Katy ga tješi

Komentara 4

SW
swimm
14:58 09.08.2016.

pa ovaj kvazi voditelj koliko ima godina 18 ili debelo preko 40. uzas

AO
admini_obrišite_si_mami
10:52 09.08.2016.

ne znam kako ovo komentirati, a da ostanem pristojan, stoga - bez komentara.

BA
baniček
13:24 09.08.2016.

na ovo se nema što reći, ispod svake razine, na što se čovjek može nisko spustiti. bez komentara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije