Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marin Čilić:

Ruka je dobro, mogao sam i jako servirati

Marin Čilić
Foto: Reuters/PIXSELL
16.04.2015.
u 07:00

Tsongu sam dobio u posljednja dva susreta, znam što mogu od njega očekivati i vjerujem u svoju pobjedu, kaže Marin

Jedna je to od važnijih pobjeda u karijeri Marina Čilića, u ovom trenutku i najvažnija. Nakon višemjesečnih problema zbog ozljede ramena Marin je u drugom kolu turnira u Monte Carlu sa 6:3, 3:6, 6:3 nadjačao Nijemca Floriana Mayera (koji je i sam dugo pauzirao) i tako postigao prvu pobjedu u novoj sezoni. Točnije prvu ATP pobjedu nakon finala Moskve u listopadu prošle godine.

– Dobiti prvi meč u sezoni zbilja je lijep osjećaj. Pomalo je tužno da se to događa tek u travnju, ali tako je kako je. Uživao sam na terenu i sve je išlo dobro. Drago mi je da sam imao malih uspona i padova i bio u prilici osjetiti sve situacije na terenu. To mi je pomoglo da osjetim i loptu i teren tako da se nadam da ću iz meča u meč biti sve bolji – kazao je Čilić dan nakon pobjede (a prije meča s Tsongom).

Sve, naravno, zanima situacija s njegovom rukom...

– Ruka je zbilja dobro, mogao sam maksimalno servirati. Zanimalo me kako će biti dan nakon meča, srećom je sve u redu. I dobro je da sam dobio dan odmora. Nadam se da je ozljeda iza mene i da se sad mogu maksimalno usredotočiti na igru.

>>Čilić do prve pobjede u 2015., svladao je Mayera

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije