Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP lista

Čilić ostao osmi na svijetu, pad Ćorića za tri mjesta

Marin Čilić
News Syndication/PIXSELL
10.08.2015.
u 15:25

Najveći pad od čak 26 mjesta upisao je Ivan Dodig.

Marin Čilić i dalje je 8. tenisač svijeta na najnovijoj ATP ljestvici koja je objavljena u ponedjeljak. Ivo Karlović ostao je na 23. mjestu, Borna Ćorić pao je za tri mjesta i sada je 36. tenisač svijeta, a najveći pad od čak 26 mjesta upisao je Ivan Dodig koji se sada nalazi na 130. mjestu.

Franko Škugor popeo se za dva mjesta i sada je 236. tenisač svijeta.

Na vrhu ljestvice nema promjena, srpski je tenisač Novak Đoković prvi, drugi je Federer, a treći Murray. Pobjednik ATP turnira u Washingtonu Nishikori sa 5. popeo se na 4. mjesto.

>>Braća Bryan prejaka za Dodiga i Mela u finalu Washingtona

Komentara 2

RI
rikavac
22:41 10.08.2015.

ja neznam kako je uspio ostat 8 na svijetu jer poslije US OPENA Cilic nije odigrao mec kako treba,svaki put patnja sa nekim lijevim igracima.

DU
Deleted user
07:27 11.08.2015.

Ja stvarno ne znam kako je on osmi igrač, ali ne odiše mi kao igrač iz prvih deset! Valjda je to bodovno zaslužio! Bojim se da svojim igrama kada najviše treba onda gubi, bude ostao osmi igrač! Dođe do polufinala, finala i onda gubi! To je valjda klik u glavi, strah, ne znam. Meni ne odiše kao jedan hrabar, do kraja hrabar igrač!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije