Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne treba mu novac

Direktor Applea Tim Cook odbio isplatu dividendi od 75 mil. dolara

'Apple CEO Tim Cook speaks about the iPhone 4S at Apple headquarters in Cupertino, California October 4, 2011. REUTERS/Robert Galbraith (UNITED STATES - Tags: SCIENCE TECHNOLOGY BUSINESS)'
Reuters/PIXSELL
26.05.2012.
u 21:05

Cook je najbolje plaćeni direktor, a prošle je godine zaradio čak 378 milijuna dolara

Direktor Applea Tim Cook odbio je 75 milijuna dolara dividende od dionica kojima je tvrtka nagrađivala svoje zaposlenike, piše BBC. Naime, tvrtka će od lipnja isplaćivati 2,65 dolara po dionici i to prvi puta od 1995. godine.

No, direktor Tim Cook svoju je nagradu odlučio odbiti. Unatoč tome, Cook ostaje najbolje plaćeni direktor s obzirom da je lani zaradio čak 378 milijuna dolara. Njegova osnovna godišnja plaća iznosi 900.000 dolara, a dodatno zarađuje na dionicama tvrtke.

Ključne riječi

Komentara 1

TR
troopa
23:43 26.05.2012.

implicirate da je covjeku prosle godine isplaceno 378 mil dolara sto apsolutno nije istina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije