Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODRŽAO OBEĆANJE

Trump odbio primati predsjedničku plaću od 400 tisuća dolara

Donald Trump i Vladimir Putin
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
14.11.2016.
u 07:29

Potvrdio je da će podignuti zid na granici s Meksikom kako bi smanjio priljev ilegalnih useljenika

Novoizabrani američki predsjednik Donald Trump izjavio je u intervjuu objavljenom u nedjelju da će se odreći godišnje predsjedničke plaće od 400.000 dolara, a uzeti samo jedan dolar, što mora po zakonu.

"– Ne namjeravam uzeti plaću. Neću je uzeti – rekao je Trump u CBS-ovoj emisiji "60 minuta" i time potvrdio svoje obećanje dano tijekom kampanje u rujnu.

– Mislim da po zakonu moram uzeti jedan dolar, pa ću uzeti jedan dolar godišnje – dodao je.

Trump je u intervjuu obavljenom u petak, a emitiranom u nedjelju, rekao i da će protjerati 3 milijuna ilegalnih useljenika.

– Ljude koji su kriminalci i imaju sudske dosjee, koji su članovi bandi, krijumčari droge (...) kojih je sigurno dva, a možda i tri milijuna, protjerat ćemo iz naše zemlje ili ćemo ih zatvoriti – rekao je Trump u CBS-ovoj emisiji "60 minuta".

Potvrdio je da će podignuti zid na granici s Meksikom kako bi smanjio priljev ilegalnih useljenika.

>> Trump: Protjerat ćemo 3 milijuna ilegalnih imigranata i dignuti zid na granici s Meksikom

>> Trump: Priebus predstojnik ureda, Bannon visoki savjetnik

Ključne riječi

Komentara 4

NE
Nemesis100
09:13 14.11.2016.

Svjedoci smo ovih dana lazi i obmana o Trumpu, nasi susjedi to vjesto rade. Srbima koji nisu pogledali citav Trumpov intervju sa Kingom, neka nadu to na youtube. Trump u tom videu tamo negdje do dvadesete minute kaze da nije dobro sto se samo bombardovala Srbija nego bi bilo bolje da su poslali svoju kopnenu vojsku te da se nebi toliko rusilo iako bi bilo vise zrtava na srpskoj strani. Tako da je Trump bio za napad na Srbiju.

NE
Nemanadimak
09:08 14.11.2016.

Jos jedan primjer kako covjek radi za svoju drzavu i nije parazit kao Obama i Clintoni!

Avatar Ponikvarac
Ponikvarac
16:42 14.11.2016.

Jedan dollar? Pa ljudi moji I to mu je previše?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije