Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nisu ih kontrolirali

Putin Europskoj komisiji: Gdje ste bili prije dužničke krize u Grčkoj?

Vladimir Putin
Reuters/PIXSELL
10.07.2015.
u 19:44

- Zašto nisu prilagođavali ekonomsku aktivnost ranijih vlada u Grčkoj - pita se Putin.

Rusi predsjednik Vladimir Putin kazao je da je Europska komisija trebala prije krize prilagođavati ekonomsku aktivnost Grčke te da EU nije toj prezaduženoj državi trebala davati tolike kredite, piše RT.

- Naravno, sva krivnja se može prebaciti na Grke. No, ako je bilo kršenja pravila u njihovoj aktivnosti, gdje je tada bila Europska komisija? Zašto nisu prilagođavali ekonomsku aktivnost ranijih vlada u Grčkoj - kazao je Putin na summitu država BRICS-a.

"Gdje ste bili tada?"

Pita se i zašto je Europska komisija davala tolike "bonuse i kredite" Ateni i zašto su dopustili toliku poreznu evaziju Grčkoj. - Gdje ste bili tada - poručio je Europskoj komisiji Putin.

Ruski vođa smatra da države ne mogu kontrolirati financije i ekonomsku politiku kada istu valutu ima toliko država na različitom stupnju ekonomskog razvoja.

>>Prihvatio sve što je na referendumu odbijeno, sad treba uvjeriti da ne blefira

>>Milanović na Croatia forumu: Grčka je sve više sigurnosni problem

Komentara 28

Avatar jebb
jebb
23:52 10.07.2015.

Sve primjedbe su mu na mjestu. Znaju oni to i u EU, da je euro zona od samog pocetka postavljena na vrlo klimave noge. Oni imaju problema sa Grckom! Sto ce biti kad se talijanska ili spanjolska ekonomija pocne ozbiljno urusavati?

JE
jelenka
01:16 11.07.2015.

sto ne pita grke zasto ne rade, i otkud im pravo bez rada da zarade,zasto grci nisu prije stedjeli

LU
Lujo123
09:20 11.07.2015.

Tko imalo ima pojma o ekonomiji i politici zna kak je ovaj čovjek u pravu! Je, Grci su se sami doveli tu gdje su, ali im je politika ekspanzionizma svjetskih banaka u tome jaaako pripomogla čak ih i poticala naa putu u propast. Pa to rade svugdje u svijetu - pomognu ti ući u nepremostivu krizu, a onda te porobe bez ispaljenog metka! Kaj vi mudraci koji kritizirate ovog gospona mislite, kaj se događa u RH? Na dlaku isto i samo je pitanje trenutka kad će objaviti - e sad ste naši i Božji (a mislim da je to već sad jasno svakom mislećem!). Mržnja koju neki "mudri" upućuju prema Putinu je prije svega rezultat njegovog odnosa prema LGBT (ili kak se već zovu) u Rusiji! Mislim da će se jaaaaako brzo pokazati kak je ovaj gospodin (bivši KGB-ovac, pa kaj? Kaj nije bivši CIA-ovac sad glavni analitičar u najvećoj svjetskoj pljačkaškoj tvorevini tom goldman saksu (ili kak se već banda naziva)) u prav u. Bar se nadam da će se pokazati, jer ako se ne pokaže - odosmo svi dovraga!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije