Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na španjolskoj granici

Policajci se šokirali kada su otkrili što se nalazi u sumnjivom kovčegu

dječak u koferu
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
08.05.2015.
u 17:57

Dječak je sklupčano ležao u kovčegu 19-godišnje djevojke, a kada ga je policija otvorila, na francuskom je rekao: "Bok, moje ime je Abou"

Šokirali su se španjolski granični policajci u španjolskoj enklavi Ceuta na afričkom tlu kada su otvorili kofer 19-godišnje djevojke koja je iz Maroka u njemu pokušala prošvercati 8-godišnjeg dječaka.

Dječak je sklupčano ležao u kovčegu, a kada ga je policija otvorila, na francuskom je rekao: "Bok, moje ime je Abou".

Djevojka se na granici počela čudno ponašati pa je policija posumnjala da u kovčegu krijumčari drogu. Kovčeg su "provukli" kroz skener, a rendgenske snimke su ih šokirale.

Dječak je priznao da je inače iz Obale Bjelokosti, a djevojka nije bila u rodbinskoj vezi s njom već joj je dječakov otac platio da ga unese u Španjolsku.

Dječakov otac istu je granicu prešao sat i pol nakon što je osmogodišnjak otkriven u kovčegu nakon čega je i on zadržan u policiji.

Inače, policija kaže da se dječak mogao ugušiti u koferu da ga nisu otkrili te da su zapravo izbjegli tragičan kraj.

>> Za 500 franaka iz Švicarske švercali žene u Hrvatsku

Komentara 2

DU
Deleted user
22:52 08.05.2015.

Lubina, kovčeg na hrvatskom znači nešto drugo nego kod vas Srba. Hravatski se za taj predmet veli kofer!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije