Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bizaran kraj potrage

Nisu mogli vjerovati gdje je bio dječak kojeg su tražili 11 dana

Potraga za nestalim dječakom završila u podrumu
Foto: Youtube
1/5
26.06.2014.
u 08:53

Nikada nisam vidio ovakvo nešto – rekao je šef policije James Craig

Potraga za 12-godišnjim dječakom iz Detroita nakon 11 dana završila je sretnim, ali bizarnim završetkom. Naime, potraga za Charlijem Botheuellom završila je kada su ga pronašli živog i zdravog u podrumu kuće u kojoj je živio s ocem i maćehom.

–  Nikada nisam vidio ovakvo nešto –  rekao je šef policije James Craig. –  Pronašli smo ga zabarikadiranog u podrumu, iza kutija i bačve. Nema šanse da je to sve sam "sagradio" – dodao je Craig. Dječakov otac, Charles Bothuell IV, za kraj potrage doznao je uživo tijekom televizijskog intervjua. Kada mu je voditeljica rekla vijest, Charles se vidno uznemirio, izgledao je omamljeno i zbunjeno te je teško disao. Kada je došao k sebi, rekao je da nije imao pojma da bi mu sin mogao biti u kući.  Provjerio sam podrum, FBI ga je provjerio, policija ga je provjerila, moja žena ga je provjerila. Bio sam dolje nekoliko puta, svi smo provjeravali –  rekao je dječakov otac, javlja CNN.

Charlie je nestao 14. lipnja, kada je tijekom noći išetao iz kuće. –  Znate, on nije napravio neke od svojih zadaća koje je dobio i, umjesto svađanja s njim, moja žena je samo rekla – u redu. Oko 21:45 me nazvala i rekla mi da je Charlie nestao –  ispričao je otac i dodao kako je tada krenula potraga. –  Išao sam od vrata do vrata kada je nestao. Nismo spavali, dijelili smo letke, zvali članove obitelji –  nastavio je. Šef policije rekao je kako su istražitelji četiri puta pretražili kuću, a jednom je s njima bio i pas. –  Nismo sigurni da je Charlie bio kod kuće tijekom tih posjeta –  rekao je Craig iz policije. Kada su pronašli dječaka, bilo mu je drago vidjeti policajce koji su ga odveli liječniku.

Sada se pak postavlja pitanje što je dječak radio u podrumu i kako je tamo završio, to jest, je li moguće da ga je tamo netko sakrio.  Ništa ne isključujemo. Bilo bi mi teško reći da nitko nije znao da je Charlie bio ondje, ništa ne mogu reći sa sigurnošću –  rekao je Craig. Dječakov otac rekao je kako se šokirao kada su mu sina pronašli u podrumu. – Aluzije da sam znao da mi je sin u podrumu tijekom potrage su apsurdne i pogrešne. Volim svog sina i drago mi je da je kod kuće. Mislio sam da je mrtav –  rekao je Charliejev otac.

>> Majka ostala u šoku nakon što je zavirila pod kćerin krevet

>> Dječak se šokirao kada je vidio što je bilo u ormaru napuštene kuće

>> Znatiželjni otac nije mogao vjerovati što mu sin radi u slobodno vrijeme

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
17:36 26.06.2014.

Ma koga takva vijest uopće zanima, VL, iz druge zemje, o drugoj rasi ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije