Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
upozorenje

Među izbjeglicama su i ISIL-ovci?

izbjeglice
Foto: Ilustracija: Reuters/Pixsell
21.08.2015.
u 16:33

Podsjećaju da je nekoliko stotina pripadnika Al-Qa’ide iskoristilo metež tijekom rata u BiH i nakon njega i prebacilo se na Zapad

Među stotinama tisuća imigranata koji su preplavili cijelu Europu moglo bi biti i nekoliko stotina ili čak i tisuća terorista, pripadnika različitih islamističkih terorističkih organizacija poput ISIL-a, koje u tom moru migranata teško može identificirati i obavještajna služba, upozoravaju sigurnosni stručnjaci.

Podsjećaju da je nekoliko stotina pripadnika Al-Qa’ide iskoristilo metež tijekom rata u BiH i nakon njega i prebacilo se na Zapad, među kojima i brojni pripadnici brigade Al Mudžahed koji su došli iz islamskih zemalja ratovati na strani Bošnjaka.

>> Oko 210 građana BiH ratovalo na strani ISIL-a, kući ih se vratio 51!

>> Zatajile su gotovo sve institucije, osim Islamske zajednice

Ključne riječi

Komentara 89

VU
vukovaractony
16:53 21.08.2015.

hassane, hassane,nije posteno da nam ne kazes imena tih isilovca, dali znas da ces odgovarati pred Bogom ako nam ne kazes i imena, a potom da nam kazes odakle tebi sve te informacije o muslimanima sirom egipta,sirije, nije fer samo reci medju njima i isilovca

DU
Deleted user
16:50 21.08.2015.

hvala bogu da neko i to napise pisem i komentiram po sto puta tu tezu da su ubaceni ali svijet se pravi lud dok im se ne obije u glavu

GO
golub
17:46 21.08.2015.

Bake su nam govorile da će deve šetati Berlinom i to je tu. Kao da biježe ne znam pred kim, u Hrvatskoj će zaposjesti vojarne, dobiti stanove koji su kupljeni iz plaćica i ovrha HR naroda i isplati se tako bježati. Hasan sve zna da ima i ISlL-ovaca, a kasnije bi moglo stiči i oružje. Milanović će imati nove birače a Hrvati će i dalje po svijetu tražiti kruha, ali njih besplatni državni stanovi neće dočekati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije