Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI KANCELAR

Helmut Kohl na intenzivnoj njezi, stanje mu je kritično

Helmut Kohl
Foto: Reuters/PIXSELL
02.06.2015.
u 17:26

Kohl je bio kancelar od 1982. do 1998. godine i u Njemačkoj ga se smatra ocem ujedinjenja države

Bivši njemački kancelar Helmut Kohl već je tri tjedna na intenzivnom odjelu sveučilišne klinike u Heidelbergu, a stanje mu je kritično, objavio je Spiegel.

Kako prenosi Reuters, časopis Bunte objavio je da je Kohl završio na intenzivnoj njezi nakon operacije crijeva. Bunte navodi da je 85-godišnji Kohl u svibnju bio na zamjeni kuka te da je početkom ovog mjeseca trebao ići u jedan bavarski rehabilitacijski centar. Međutim, taj je plan sada doveden u pitanje.

Konzervativac Kohl bio je kancelar od 1982. do 1998. godine i u Njemačkoj ga se smatra ocem ujedinjenja države. Već je godinama u lošem zdravstvenom stanju, a često ga se može vidjeti u kolicima. Reputacija mu je narušena financijskim skandalom u njegovom CDU-u koji je izašao na vidjelo nakon njegova mandata.

>> Kohl je još 1983. planirao vratiti u Tursku polovicu gastarbajtera

>> Kohl: Merkel ne zna čak pravilno koristiti nož i vilicu

Komentara 20

Avatar Pa gde si bre Radoje brate
Pa gde si bre Radoje brate
18:02 02.06.2015.

Ovi čovik nam je puno pomoga.Da nije bilo njega da stane na našu stranu 91 bilo bi nam puno teže da se izborimo za nezavisnost.Zadužija je Hrvatsku za vike vikova.Un i cila Njemačka.Da smo pravi dali bi svakon Njemcu besplatann misec litovanja namoru i isti i piti kolko oće i što oće.Kad nam je bilo najteže,Švabo nije zaboravija stari dug.Nije nas izda ka neki.Nismo ni mi njega za vrime 2. svitskog rata.Zadnji smo se povukli kod Staljingrada,zadnji smo se predali 45.Amerika je dobra,al je Švabo najbolji prijatelj kog imamo.

FR
franjo
18:03 02.06.2015.

Najveći kancelar Njemačke. Sve je bilo dobro za njegove vladavine iako ga nisu puno njih razumjeli...

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
18:21 02.06.2015.

Kapa dolje, stvarno je velikan!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije