Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjedok napada

Dramatična ispovijest: 'Našao se licem u lice s čovjekom koji je počinio masakr'

nice
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
15.07.2016.
u 08:49

Nader El Shafei, bivši bankar iz Kaira, ispričao je zastrašujuće trenutke koje je doživio tijekom masakra u Nici

Egipćanin koji je bio na na odmoru u Nici susreo se licem u lice s vozačem kamiona koji se zaletio u gomilu ljudi. Prema dosad objavljenim informacijama poginulo je najmanje 84 ljudi, među kojima su i djeca.

Nader El Shafei, bivši bankar iz Kaira, ispričao je zastrašujuće trenutke novinarki Lindi Hervieux. Nakon što je kamion naletio na gomilu, El Shafei stao je ispred vozila i počeo mahati prema vozaču, piše NBC News

– Mahao sam vozaču da se zaustavi da je djevojčica ispod kamiona –  ispričao je ovaj bivši bankar.

Nikada nisam bio blizu tako nečemu, sledio sam se

– Vidio sam ga da vadi telefon, pomislio sam u tom trenutku da je to bio samo nesretan slučaj, a onda sam vidio da izvlači pištolj. Tada sam shvatio da nešto nije u u redu... i onda sam vidio policiju koja je krenula pucati – ispričao je muškarac. Rekao je i da su mu policajci pokazali da se makne, i svi su tada počeli mahnito trčati. 

– Nisam se mogao pokrenuti – rekao je on. – Sledio sam se – dodao je .

– Pet minuta prije nego se ovo dogodilo, mislio sam da se u ovom mirnom mjestu takva ludost ne može dogoditi. Navikao sam na sve na Bliskom istoku, ali nikada nisam bio blizu tako nečemu. Rekao sam mojim prijateljima da sada ne možemo ići u Europu kako bi izbjegli Bliski istok. Sada se Bliski istok može dogoditi bilo gdje – rekao je El Shafei.

Ključne riječi

Komentara 29

AA
Aartur
09:40 15.07.2016.

Masakr su počinili europski političari koji su dozvolili da teroristi u neograničenom broju uđu u EU. Taj muslimanski terorist je samo zadnja karika u lancu.

DU
Deleted user
09:59 15.07.2016.

svi zapadni politicari prvo razvijaju i njeguju problem (SAD, EU etc) ...recimo pustaju nekontrolirano izbjeglice...a onda kazu da postoji problem koji moramo svi rjesavati. Problem i ako s eimalo rjesi vec se radi na novom da raja stalno mora biti u strahu i patiti i biti sretna da moze zivjeti bez PREVELIKOG straha. P.S. Naravno njihova djeca nikad ne stradavaju ...

Avatar SunProject
SunProject
09:14 15.07.2016.

Dok ne priznaju da je Muhamed bio pedofil ništa od pomirenja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije