Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nitko nije preuzeo odgovornost

Afganistan: Najmanje osam mrtvih u eksploziji automobila bombe, među njima dvije žene i troje djece

afganistan napad
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
11.02.2017.
u 15:31

Jedan od pokrajinskih dužnosnika rekao je da je u napadu ozlijeđeno 15 ljudi, među kojima dvije žene i troje djece, prenosi dpa, dok druge agencije javljaju o 20 ranjenih.

Najmanje osam osoba, među kojima tri afganistanska vojnika, poginulo je je u subotu u eksploziji automobila bombe u prijestolnici južne afganistanske pokrajine Helmand, izjavili su dužnosnici.

Meta napada bila su vozila afganistanske vojske ispred podružnice Kabulske banke u Laškar Gahu gdje su vojnici došli podići svoje plaće, rekao je glasnogovornik guvernera Helmanda, a prenosi Reuters.

Jedan od pokrajinskih dužnosnika rekao je da je u napadu ozlijeđeno 15 ljudi, među kojima dvije žene i troje djece, prenosi dpa, dok druge agencije javljaju o 20 ranjenih.

Zasad nitko nije preuzeo odgovornost za ovaj napad.

Stotine stranih vojnika raspoređene su u Helmandu u sklopu napora koje predvodi NATO za obuku i pružanje potpore afagnistanskim snagama sighurnosti u borbi protiv pobunjenika.

Ključne riječi

Komentara 1

MX
Mister X
19:36 11.02.2017.

Usput sve izbjeglice i Njemci iz Afganistana vraćaju i tvrde da je sigurna država . Dobro jeste jer su samo 3000 teritorijaista i nešto djece eliminirali u 2o16 godini !!! ( ne od Putina !) Inače do sad su sveg 4 osobe iz Afganistana dobile Azil ( suradnici-obavještajci za demokratsku vojsku- NATO !)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije