Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skandal u Bugarskoj

Huligani na 'presici' napali i skinuli nesuđenog trenera Dinama

Petev (1)
Screenshot YouTube
08.10.2013.
u 22:17

Huligani su upali na konferenciju i počeli ga vrijeđati, vikali mu da se gubi iz kluba

Ivajlo Petev, bivši trener Ludogoreca, u dva je navrata bio na rubu preuzimanja zagrebačkog Dinama. No, nije došao u Zagreb nego je preuzeo Levski iz Sofije. Međutim, vrlo brzo je doživio neugodno iznenađenje.

Već na prvoj konferenciji za novinare imao je problema s navijačima. Huligani su upali na konferenciju i počeli ga vrijeđati, vikali mu da se gubi iz kluba. Prvo je samo slušao uvrede, a nakon nekog vremena pokušao je napustiti dvoranu. Huligani mu nisu dozvolili nego su mu počeli skidati trenirku.

Nakon nekog vremena bugarski trener ipak je krenuo prema izlazu, ali izgrednici su mu prije toga skinuli i majicu pa je Petev polugol napustio prvu "presicu" u novom klubu.

>>Huligani CSKA pretukli četvoricu Bugara misleći da su Boysi!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije