Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE Nastavlja se verbalni rat - Mamićev “izvjesni I. Š.”, poznatiji kao predsjednik Udruge Igor Štimac o njegovom istupu

Zvonko Zubak: A zašto Mamić ne bi bio idiot!

22.11.2008.
u 09:23

O optužbama Zdravka Mamića na njegov račun i račun svih klubova koji sudjeluju u radu Udruge klubova Prve HNL, predsjednik Udruge Igor Štimac nije želio previše govoriti:

- Ne mogu na sve ono što je Mamić rekao dati kratak komentar. Ali, pitajte predstavnike klubova koji sudjeluju u radu Udruge osjećaju li se kao idioti, kao što Mamić kaže - kratko je kazao Štimac.

I onda smo ih doista i nazvali i pitali “jeste li idioti”. Dio predstavnika klubova bio je spreman očitovati se.

- Ne osjećam se kao idiot, zašto Mamić ne bi bio idiot! - kazao je predsjednik Croatije Sesveta Zvonko Zubak i dodao:

- Nazivati nekoga idiotom nepristojno je i primitivno. Najbolje bi bilo da Mamić bude i predsjednik HNS-a i Udruge, kao što je i predsjednik ZNS-a, što se kosi sa statutom. A ondje je da bi bio i na tim jaslama, je li možda obišao klubove zagrebačkog saveza i pitao ih što im treba, što ih muči?

Branko Laljak iz Intera nije se želio upuštati u nogometna prepucavanja:

- Ne želim biti poligon za takva prepucavanja i neću o tomu govoriti, imam i previše svojeg posla.

Reno Sinovčić sa svojim Zadranima doći će u nedjelju u Maksimir.

- Kad sve vidim, možda ću moći komentirati. Ali, treba spustiti loptu na zemlju, ne prepucavati se, nego stvoriti kvalitetnu ligu u kojoj ljudi neće sumnjati u namještanje. Za te sumnje krivi smo mi koji radimo u nogometu, krivi smo baš zbog takvih istupa. Ne volim kolektivne optužbe, kao što je ova, nego izravne za načinjene pogreške - konkretan je Sinovčić.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije