Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽENA ROBA

Zvonimir Soldo hoće Senijada Ibričića?

Senijad Ibričić
Tino Jurić
13.11.2009.
u 15:53

Prema pisanju njemačkoga internetskog portala Spoxa, bosanski vezni nogometaš Hajduka Senijad Ibričić (24) mogao bi biti Kölnovo pojačanje u vrhu veznog reda.

Nijemci pišu da se Ibričić sviđa treneru bundesligaša Zvonimiru Soldi, koji je prije nekoliko dana objavio da klub na zimu zasigurno treba pojačanje u vidu kreativnoga veznog igrača.

Spominje se da bi Köln za Ibričića, koji ugovor s Hajdukom ima do ljeta 2012. godine, mogao ponuditi odštetu od pet milijuna eura.

Proteklih je dana Ibričić javno progovorio da nema više motiva igrati u Hajduku i HNL-u te da bi se rado preselio u neku od kvalitetnijih europskih liga.

Osim Kölna, za njegove se usluge, pisali su engleski mediji, interesira i engleski premijerligaš Blackburn, u čijim redovima igra bivši Ibričićev suigrač u Hajduku Nikola Kalinić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije