Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TALIJANSKI MEDIJI

Zvone Boban: Bilo mi je žao srbijanskih nogometaša

zvone boban
Boris Šćitar
13.10.2010.
u 18:41

- Kada si prisiljen napraviti gestu kakvu su oni napravili, mora ti ih biti žao, njih i njihovog ponosa - smatra Zvone.

Zvone Boban, izgleda, nikad neće izgubiti status božanstva u Italiji. Njegovo mišljenje tamo vole čuti kad se igra derbi, kad nastupaju Azzurri, pa i onda kad se centar zbivanja preseli i van terena. Ovoga puta Talijani su ga ocijenili kao idealnog sugovornika na temu nemilih događaja u Genovi.

Znaju da su navijači s područja Balkana jedni od najnotornijih pa su legendu Milana pitali zašto narodi bivše Jugoslavije, osobito Srbi, iskorištavaju nogomet za rješavanje političkih pitanja.

- Navijači biraju izbaciti svoj bijes kroz nogomet jer onu nudi jedinstvenu medijsku pozornost. Nažalost, pravne institucije, policija, svi oni koji bi nogomet trebali očistiti  nogomet od takvih ljudi ne uspijevaju u svom poslu iz toliko mnogo razloga. To je pošlo za rukom samo Englezima, na nesreću svih nas koji volimo ovaj sport - kazao je Boban za SkySport.

A bivši hrvatski reprezentativac izrazio je suosjećanje sa srbijanskim igračima koji su svoje 'tifose' preklinjali da se smire.

- Izgubili su i to malo dostojanstva. Znali su dobro što se može dogoditi nakon utakmice protiv Estonije, da situacija bježi kontroli. Htjeli su ih smiriti, no nisu uspjeli. A  sve to nakon što su im pokušali napasti suigrača Stojkovića. Kada si prisiljen napraviti gestu kakvu su oni napravili, mora ti ih biti žao, njih i njihovog ponosa  - istaknuo je Boban.

Komentara 61

UD
Utjerivać dobroga
19:27 13.10.2010.

Perfidni vlaj, kojega je militantna skupina BBB htjela tuči zbog odnosa prema igri i klubu, na toj utakmici (13.05.) postaje heroj. Kupuje rožnate naočale, završava faks za godinu dana, glumi intelektualca. Samo da pitam. Jel on peder? Prije nego štoo počnete sa minusima, i hebanjem moje mame, pitajte Macka, o planu tabanja Bobana, da vidite da li lažem...

MA
MagičniS
00:43 14.10.2010.

Žao je i meni njega....

OB
-obrisani-
19:27 13.10.2010.

Meni je žao luene...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije