Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CHris Henry

Zvijezda NFL-a poginula u bizarnoj nesreći

NFL
AFP
17.12.2009.
u 19:10

Chris Henry, 26-godišnji hvatač momčadi Cincinnati Bengalsa, podlegao je u četvrtak rano ujutro po lokalnom vremenu teškim ozljedama glave u bolnici u Charlotteu.

Henry je stradao u bizarnoj automobilskoj nesreći nakon svađe sa zaručnicom. Ona je sjedila za upravljačem kamioneta i pokušavala pokrenuti vozilo i otići. Kada je napokon krenula, Henry je uskočio u otvoreni tovarni prostor kamioneta i pao s njega u vožnji. Od ozljeda glave zadobenih u padu nije se oporavio.

Nije poznato hoće li policija podići kaznenu prijavu protiv njegove zaručnice za ubojstvo.

Henry je bio talentirani igrač američkog nogometa poznat, međutim, jednako tako po raznoraznim incidentima izvan terena i na terenu. Vodstvo lige stoga ga je često znalo suspendirati, a nekoliko je puta bio i uhićen zbog nasilnog ponašanja.

Iz kluba su kratko priopćili da je Henry bio osoba dobra srca i da je s vremenom sve više sazrijevao.

- Ovo je stravična tragedija - piše u priopćenju iz Bengalsa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije