Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRPSKI MEDIJI

Zvezda potjerala kontroverznog golmana rođenog u Kninu. Za odluku je doznao preko telefona

Beograd: Finale Kupa Srbije, FK Crvene zvezde - FK Čukarički
Foto: Dusan Milenkovic
1/6
31.05.2023.
u 17:30

Srpski prvak izgubio je svoje mjesto među vratnicama što mu je priopćeno na krajnje čudan način

Srpski mediji Kurir i Telegrad saznali su ove srijede da Milan Borjan, vratar Crvene zvezde i kanadske nogometne reprezentacije više neće biti prvi izbor za čuvara mreže beogradskog kluba, odnosno da ga se klub s Marakane planira riješiti. Borjan nije u planovima novog trenera beogradskog kluba koji je stigao u svibnju, Izraelca Baraka Bakhara, a to mu je strateg priopćio putem telefonskog poziva.

Bakhar je obavijestio Borjana kako ga ne vidi kao prvog vratara te da će potražiti novo rješenje. To bi moglo značiti da će iskusni 35-godišnji kanadski vratar napustiti redove srpskog prvaka u potrazi za klubom u kojem će redovito nastupati. Naime, Borjan želi 2026. igrati za Kanadu na domaćem svjetskom prvenstvu i do tada mora imati određenu minutažu.

Borjan je rođen u Kninu za kojeg je pričao kako se nalazi u 'Srpskoj krajini', a u Zvezdi je standardan od 2017. godine. U karijeri je još branio za Rad, Sivasspor, Vaslui, Ludogorec, Radnički Niš i Koronu Kielce.

VEZANI ČLANCI:

Za reprezentaciju Kanade je nastupio 72 puta, a imao je i tri nastupa na Mundijalu u Kataru 2022. godine. Na jednom od njih primio je četiri gola od Hrvatske u porazu Kanade 4:1, kada je provocirao hrvatske navijače dizanjem tri prsta. 

Ključne riječi

Komentara 15

AV
avangero
18:07 31.05.2023.

Uvjek može voziti traktora, to im najbolje ide

DU
Deleted user
18:07 31.05.2023.

Pozdrav, babi hrvatici u kninu.kako srbi pisu i kod njih je mali popusio.

LO
Lokić
18:44 31.05.2023.

Napokon je dobio što je zaslužio. Pacer,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije