Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kazna Beograđanima?

Zvezda mimo pravila želi trojicu igrača, Regionalna liga blizu raspada?

Nemanja Bakić
Nel Pavletić/Pixsell
31.01.2016.
u 00:30

Beograđani bi trebali izgubiti utakmicu s 0:10, a prijeti im i kazna od 5000 eura te oduzimanje šest bodova.

Rezultat utakmice 11. kola Regionalne vaterpolske lige između Radničkog i Crvene zvezde u Kragujevcu od 5:8 nije u prvi mah pobuđivao sumnju. No, s pozicije regularnog vođenja natjecanja taj je susret neregularan i vjerojatno će se tretirati kao da se nije ni odigrao. Čak je nisu ni vodili delegirani suci Petar Abramović i Siniša Matijašević.

Zvezda je nedavno zatražila registraciju sedmorice novih igrača. Trojica su sporna, Filip Kljajević, Dragan Drašković i Srđan Aksentijević. Oni su u kvalifikacijama Lige prvaka nastupili za Lokomotiv iz Tbilisija te prema propozicijama lige ne mogu u istoj sezoni igrati za drugi klub. No, Zvezda ih je ipak uvrstila u sastav.

Nitko od službenih osoba nije htio komentirati slučaj, no Beograđani bi trebali izgubiti utakmicu s 0:10, a prijeti im i kazna od 5000 eura te oduzimanje šest bodova.

Sve bi se moglo zakomplicirati podrži li Zvezdu Vaterpolski savez Srbije, pa bi moglo doći i do raskola regionalne lige, i to i prije kraja sezone.

>>U Francuskoj mi plaća nije kasnila ni jedan dan

Komentara 3

TR
tragurion1954
11:24 31.01.2016.

Super . Dosta tih jugonostalgičarskih liga!

Avatar future Gohan
future Gohan
11:37 31.01.2016.

Moj stav je odavno bio jasan... te "regionalne" lige od stvaranja nisu donijele ama baš ništa našem sportu... ništa. Ustvari, unazadile su ga. U svim sportovima koji su uveli takva natjecanja. Uvjeravali su uvijek naciju kako je to nužno i dobro, jer uvodi više kvalitetnijih utakmica i navijača... Od kvalitete svi sve vidimo, nema niti k... Rast naših klubova? Sigurno ne. Navijači, di su? Dođu u startu, oni privučeni srazom protiv komšija, ako pobjedimo vrate se, ako izgubima nema ih više.. a uglavnom nisu na tribinama zbog sporta, a oni koji su dolazili zbog sporta uglavnom pobjegnu jer ih zanima sport a ne ono što vide... Domaća liga bude uvijek stavljena u drug plan, i opada u svim segmentima... Pali smo u košarci, vaterpolu i padamo u rukometu, još je tu nogomet i jednina prepreka je UEFA, za sad, no sve te lige bile su više za punjenje nečijih đepova, ali dobrobit sporta tu nikad nije bilo...

DU
Deleted user
16:07 31.01.2016.

Nadam se da će SDP i HNS iznači rješenje i sufinancirati regijon.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije