Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
David Babić:

U Francuskoj mi plaća nije kasnila ni jedan dan

David Babić
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
28.01.2016.
u 15:31

'Lijepo mi je u Francuskoj, neću se žaliti. Zadovoljan sam bio i u Nici, a sada sam dobio još bolji ugovor.'

Gosti vaterpolista Mladosti ovih su dana igrači francuskog Strasbourga.

Za Strasbourg ove sezone igra bivši mladostaš David Babić. On je nakon odlaska sa Save jednu sezonu proveo u Šibeniku, potom jednu u Medveščaku, da bi potom otišao u Nicu i u tri sezone postigao više od 200 pogodaka.

– Lijepo mi je u Francuskoj, neću se žaliti. Zadovoljan sam bio i u Nici, a sada sam dobio još bolji ugovor – kaže David.

A na upit o povratku u Mladost odgovara:

– Zvao me trener Hrvoje Hrestak, ali ja više nisam tako mlad da živim u neizvjesnosti. Bitna mi je financijska stabilnost, a u Francuskoj mi ni jedan dan plaća nije zakasnila. Mladost mi je ostala nešto dužna, ja se nadam da će se i to riješiti.

>> Dobar učinak naših vaterpolista u Francuskoj, 4 gola Babića

Komentara 1

BA
bađo15
17:11 28.01.2016.

Pametan covjek. Tko se jednom opece, opet nece.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije