Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP finale

Zverev pobijedio Isnera, Čilić ispao iz igre za polufinale

Marin Čilić
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
16.11.2018.
u 17:37

Čiliću je odgovarala samo pobjeda Isnera, pa bi pobjedom nad Đokovićem čak osvojio i skupinu

Njemački tenisač Alexander Zverev pobijedio je u susretu zadnjeg kola ""Guga Kuerten" skupine završnog ATP finala u Londonu Amerikanca Johna Isnera sa 7-6 (5), 6-3 te je naš Marin Čilić ostao bez šansi za polufinale. 

Zverev je po peti puta u šest međusobnih mečeva trijumfirao nad Isnerom i plasirao se u polufinale, pa je Čilić ostao bez plasmana među četiri najbolja, čak i da svlada Srbina Novaka Đokovića večeras. Čiliću je odgovarala samo pobjeda Isnera, pa bi pobjedom nad Đokovićem čak osvojio i skupinu. 

Đoković je ovim ishodom, i prije zadnjeg meča, osigurao prvo mjesto u skupini i u polufinalu će igrati s Južnoafrikancem Kevinom Andersonom, dok će Zverev u subotu igrati s Rogerom Federerom.

Marin Čilić
1/10

Komentara 4

KA
kažemja
19:42 16.11.2018.

Bolje da odmah preda meč i čuva se za Francuze. Nole će obrisati pod s njim.

Avatar Dvica plus jedan
Dvica plus jedan
18:18 16.11.2018.

Marine pošto ti pobjeda ne znači ništa, pusti Djokovića neka pobjedi nemoj ga molim te razbijati:))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije