Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽESTOKE KRITIKE

Zovu ga licemjerom koji je prevario Real. Na treningu ne trči, a po noći pije: 'Sramotno ponašanje'

Calais: Gala nogometna utakmica između Variety Club France s raznim osobama i momčadi Calaisa
VIRGINIE LEFOUR/BELGA
09.02.2024.
u 12:30

Vjerojatno svaki mladi igrač sanja igrati u dresu kraljevskog kluba, a jedan čovjek je to doživio kao godišnji odmor

Nakon posljednjeg intervjua koji je dao, stigle su prve kritike na račun bivšeg belgijskog reprezentativca Edena Hazarda, čije je ponašanje tijekom boravka u Real Madridu označeno licemjernim zbog nedostatka zalaganja i lijenosti. 

- U Chelseaju sam upravo završio jednu od najboljih sezona u karijeri. Rekao sam sebi, 'sada kada sam u Real Madridu, ovo je možda posljednji odmor koji ću moći uzeti.' Prepustio sam se sebi kao i svakog ljeta.  Sedam godina u Engleskoj, bez odmora za Božić, davanje svega, pa kad imam tri-četiri sedmice odmora, nemojte me gnjaviti, roštilji, i sve to - izjavio je Hazard. 

GALERIJA Eden Hazard završio nogometnu karijeru

Calais: Gala nogometna utakmica između Variety Club France s raznim osobama i momčadi Calaisa
1/3

Prvi koji je javno kritizirao Belgijca je legendarni francuski reprezentativac Christophe Dugarry.

- Vrlo je lako sada govoriti to što je Hazard rekao, ali trebalo je biti rečeno ranije. Čim potpišeš višemilijunski ugovor, predsjedniku trebaš reći da ćeš se navečer ludo provesti. Je li rekao svom menadžeru i suigračima da se opija i da mu se ne sviđa trčanje na treningu? Nogomet je profesionalni i timski sport. Imate obaveze - rekao je Dugarry koji je zaključio kako je Hazardovo ponašanje sramotno. 

VEZANI ČLANCI:

U četiri godine na Santiago Bernabeu, upisao je samo 76 nastupa i pritom zaradio oko 60 milijuna eura. Hazard je već na prve pripreme u Real stigao s primjetnim viškom kilograma, što je već tada mnoge razljutilo. 

Komentara 2

ZW
zweistein
13:55 09.02.2024.

u to vrijeme real bi dao i 100mil samo da belgijac dođe.....

NE
Nemanadimak
13:14 09.02.2024.

Hahaha pa covjek je unaprijed vidio kako ce to biti i da ce prije ili kasnije proci kao i svi i da ce ga odbaciti pa sto da se onda zalaze? Maknio lovu i to je to. Ako nije konj sta se to koga tice njemu je ovo pasalo pa neka je. Na kraju dana novac je ionako mjerilo u vecini slucajeva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije