Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI KAPETAN

Španjolci otkrivaju: Brutalan kraj Modrićeve karijere, Ancelotti ga je izigrao

Match de LaLiga EA Sports "Real Madrid - Atletico Madrid (1-1)" au stade Santiago Bernabeu
Foto: Panoramic / Bestimage/BESTIMAGE
1/5
07.02.2024.
u 10:18

– Mnogo je to novca. Prvo su mu ponudili 40 milijuna eura, a onda i 60 milijuna eura po sezoni. Bio bi to brutalan kraj Modrićeve karijere – rekao je španjolski novinar Inda.

Hrvatski reprezentativni kapetan Luka Modrić u nedjeljom derbiju Real Madrida i Atletico Madrida dobio je šansu tek u završnici utakmice. Kraljevski klub tako je pred svojim navijačima u derbiju prijestolnice Španjolske osvojio samo jedan bod jer je Atletico u posljednjim minutama susreta uspio izjednačiti na 1:1.

Modrić je po tko zna koji put ostao na klupi za rezerve i Carlo Ancelotti nastavio je hrvatskoj legendi davati minutažu na kapaljku, što se Luki sigurno ne sviđa i vrlo vjerojatno razmišlja o odlasku.  Da stvar bude gora, ugledni madridski AS objavio je da su u Realu već prekrižili 38-godišnjaka kojem novi ugovor neće biti ponuđen, pa će on na ljeto postati slobodan igrač.

Više španjolskih medija također navode da je najbolji dokaz da Modrić odlazi činjenica da se već sada zna tko će od iduće sezone nositi čuveni broj 10 koji godinama pripada upravo hrvatskom veznjaku. Desetku bi tako u sljedećim sezonama nosili Kylian Mbappe, a Francuz bi za nekoliko mjeseci trebao postati jedno od najvećih pojačanja u povijesti Real Madrida.

I španjolski novinar Eduardo Inda tvrdi da Modrić provodi posljednje mjesece u Realu i da će na ljeto napustiti Santiago Bernabeu.

– U Realu je ostao zbog trenera. Nakon nekoliko mjeseci nije ni 12. ni 13. igrač momčadi, zbog toga je uzrujan. Pristojan je i na lijep je način rekao Carlu Ancelottiju da je izigran. Nije mu Carlo rekao da će biti starter, ali mu je govorio da će igrati i da računa na njega. Računa li zaista? Ove je sezone 15. ili 16. igrač momčadi – rekao je Inda u emisiji El Chiringuito.

Inda vjeruje da će se i Modrić zaputiti u Saudijsku Arabiju.

– Mnogo je to novca. Prvo su mu ponudili 40 milijuna eura, a onda i 60 milijuna eura po sezoni. Bio bi to brutalan kraj Modrićeve karijere – zaključio je Inda.

Komentara 6

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
12:45 07.02.2024.

luka heroj svih Hrvata!

DL
darinko.latkovic
12:37 07.02.2024.

Luka Modric je sve postigao i nema za nicim plakati, i nakraju je doslo vrijeme za rastanak,sigurno on jos moze igrati i zasto ne poci u Arabiju i dignuti veliki novac!

SK
SkvikiZg
11:01 07.02.2024.

Plakal bu Real za Lukom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije