Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRIVAJU ŠPANJOLCI

'Modriću je svega preko glave, Hrvat imao sastanak s Ancelottijem. Zna se što mu je rekao u lice'

LaLiga - Cadiz v Real Madrid
Marcelo del Pozo/REUTERS
08.02.2024.
u 16:52

Iako je jasno da je Modrić već u veteranskim godinama i na zalasku karijere nitko nije očekivao da će on preko noći postati rezerva u Real Madridu

Hrvatski reprezentativni kapetan Luka Modrić ne može biti zadovoljan statusom koji ima ove sezone u Real Madridu jer mu je Carlo Ancelotti značajno smanjio minutažu. Španjolski mediji pišu da je Modrić obavio razgovor s talijanskim trenerom i da mu je jasno i glasno rekao što želi, a BiH portal piše da je Modriću svega preko glave. 

GALERIJA Španjolci: Upita je Modrićeva budućnost u Realu

LaLiga - Cadiz v Real Madrid
1/5

Iako je jasno da je Modrić već u veteranskim godinama i na zalasku karijere nitko nije očekivao da će on preko noći postati rezerva u Real Madridu. Modrić je još uvijek u sjajnoj formi, ali Ancelotti ga ne koristi kao prije. Međutim, španjolski mediji pišu da je Modrić odlučio da uzme stvari u svoje ruke, a navodno je imao sastanak s Ancelottijem na kojem je treneru Real Madrida iskreno rekao njegova očekivanja. 

 

 

VEZANI ČLANCI:

Modrić je priznao da je nezadovoljan minutažom koju ima u kraljevskom klubu i činjenicom da je u većini utakmica ove sezone bio na klupi za pričuve. Navodi se da je Modrić jasno poručio Ancelottiju da očekuje veću minutažu u nastavku sezone i da to zaslužuje zbog svega što je dao Realu, ali i da je fizički spreman da odgovori na sve izazove. 

 

Komentara 3

IG
IgorY
14:56 09.02.2024.

Ovo s Modrićem više je smješno. Što taj čovjek ne može shvatiti da više Realu ne treba. Ne treba i Real ga niti ne želi i to su pokazali ne jednom. I njemu to nije dosta. Kuka, moli, preklinje .....,.., a zašto ? Gdje mu je dostojanstvo ? Što ne pokupi krpe i jednostavno kaže Hvala bilo je lijepo dok je trajalo, a sad adio ....." Pravi frajer bi napravio samo i jedino to. Ajde Luka zaista te je već dosta tvog kukanja i zapomanganja.

ID
Ivo_didin
14:19 09.02.2024.

Od navodnog sastanka se pravi još jedan članak.. Btw, nije "odlučio da uzme stvari u svoje ruke", nego je "odlučio stvari uzeti u svoje ruke"... malo manje komšiluka ne bi bilo loše...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije