Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ipak zadovoljan

Natko: Igre u Pjongčangu ću pamtiti po hrani, vjetru i - velikoj hladnoći

Natko Zrnčić Dim
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
16.02.2018.
u 18:52

Za Natka Zrnčića Dima ovo su bile četvrte olimpijske igre

Hrvatski skijaš Natko Zrnčić Dim, koji je u petak zauzeo 29. poziciju u superveleslalomu na ZOI u Pjongčangu, kazao je da je zadovoljan što je Igre završio jednom solidnom utrkom.

- Gornji i srednji dio staze sam dosta dobro odvozio, a u donjem dijelu sam napravio pogrešku koja me je koštala boljeg plasmana. Ipak, nakon propuštanja spusta zbog bolnih leđa, zadovoljan sam što sam Igre uspio završiti jednom solidnom utrkom - izjavio je Natko Zrnčić Dim, koji je za pobjednikom Austrijancem Matthiasom Mayerom imao 2.61 sekunde zaostatka.

Natko Zrnčić Dim
1/6

Za Natka Zrnčića Dima ovo su bile četvrte olimpijske igre, a po čemu će ih pamtiti:

- Po rezultatima ne toliko, ali Pjongčang ću pamtiti po vjetru zbog kojeg su odgađane utrke u alpskom skijanju, ali i u drugim sportovima, dobrom hotelu i hrani. Bilo je iznenađujuće hladno, ali ne mogu reći da je to nešto na što nisam naviknut. U utrkama Svjetskog kupa u Kanadi i Americi zna biti i -30 stupnjeva, a ovdje je bilo -15, što nije tako strašno".

- Nadao sam se boljim rezultatima, ulasku među deset u kombinaciji. No, u kombinacijskom spustu nisam ušao među 30, što je bio preduvjet za dobar nastup u slalomu, pa sam na kraju završio na 19. mjestu. Volio bih da mi ovo nisu posljednje ZOI, no vidjet ćemo gdje ću biti za četiri godine - kazao je Zrnčić Dim.

 Što se tiče bolova u leđima, Zrnčić Dim je rekao da je trenutno stanje puno bolje, ali da još uvijek daleko od savršenog.

Komentara 9

PL
@ploto@
20:15 16.02.2018.

Natko Zrnčić p. Dim- ti si odavno turist i penzioner.Oslobodi mjesto za mlađe koji imaju perspektivu,kao nekad što si je imao ti.

GV
golub Vaso
20:04 16.02.2018.

mi smo bogata zemlja koja šalje turiste na drugi kraj svijeta, dok jedna Španjolska s 40 milijuna stanovnika ima skoro duplo manje učesnika

VI
viluk007
19:16 16.02.2018.

E moj Natko a po čeme ćemo mi pamtiti igre u Koreji po tome što ste vi 86i i zadnji ili predzadnji ili bez plasmana bar da i mi možemo pamtiti po nečemu bar po hrani , drugi puta budite fer pa nemojte svom narodu bez veze trošiti novce ili idite o svom trošku pa pamtite po hrani i vjetru po čemu god hoćete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije